Kézilabda

2023.08.05. 13:40

A Hatvani KSZSE legyőzte a Vasast

A Mátraházán edzőtáborozó Vasas SC vendégeként játszotta első nyári felkészülési mérkőzést a Hatvani KSZSE NB II.-es női csapata.

Sike Károly

Bárány Panna remek védésekkel vette ki a részét a sikerből

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Az edzőként Kiss Dániel vezette fővárosi egylet NB II.-ben szereplő U21-es csapata az egyhetes mátraházi edzőtábor során fogadta a hatvaniakat. Az angyalföldi fiatalokkal szemben 3x25 percet gyakoroltak Szarvas Regináék. 
– Túri Csenge Erzsébet, Geri Zita Cecília, Molnár Nikolett, Kránitz Andrea és Pomozi Nikolett személyében mind az öt új játékosunk bemutatkozhatott – osztotta meg a hatvaniak első embere, Antalóczy Péter. – Ez a mérkőzés jelentette az első megmérettetést az újjáalakuló együttesünk számára, amely legközelebb augusztus 10-én a Csepellel mérkőzik a bajnoki felkészülés jegyében.

A három játékrészből álló összecsapáson az első két félidőről készült jegyzőkönyv.

VASAS SC U21–HATVANI KSZSE 24–27 (10–11)
HATVAN: Bárány P., Túri Cs. (kapusok), Dánffy Diána 2, Kránitz 1, Szarvas N. 5, Szarvas R. 6, Szendrődi 2, Geri 1, Sáfrány 2, Molnár N 3, Dánffy Dorina 2, Horváth M. 1, Pomozi 2. Edző: Bárány Zsolt.
KIÁLLÍTÁSOK: 14, ill. 8 perc.
HÉTMÉTERESEK: 5/2, ill. 6/3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában