Kézilabda

2023.08.16. 14:28

Hat év után ismét játékra jelentkezett a balszélső

Háromgyermekes édesanyaként folytatja sportolói pályafutását Dobos-Kovács Viktória. A 32 éves balszélső 2017 után ismét játékra jelentkezett a füzesabonyiaknál.

Sike Károly

Dobos-Kovács Viktória (jobbról) rutinja nagyon sokat érhet a füzesabonyiaknak

Forrás: Márkus Attila/Heves Megyei Hírlap

– Kovács Viki vissszatér! – újságolta a Füzesabonyi SC NB II.-es női csapatának edzője, Tamás Tamás. Az elmúlt években leginkább édesanyaként teljesítő Dobos-Kovács Viktória hat esztendő után vállal ismét szerepet nevelőegyesületénél. A füzesabonyiak korábban új igazolásként Csomós Anna (Borsod SK-Miskolc) érkezéséről adtak hírt, miután az Északkeleti csoport legutóbbi ezüstérmese a nyáron három meghatározó játékosát Menyhárt-Hanusz Boglárkát, Molnár Nikolettet (Hatvani KSZSE) és Szentkeressy-Kovács Renátát (Eszterházy SC) is elveszítette.

– Nagyon hiányzott már a kézilabdázás – válaszolt a visszatérés okát firtató kérdésre Dobos-Kovács Viktória. – Már tavaly is kacérkodtam a gondolattal, hogy ismét csatasorba állok, de akkor közbeszólt a kisfiam érkezése. 

A jelenlegi csapatban nagyon sok fiatal játékos van, akiket igyekszem majd segíteni.

 Bízom benne, hogy mielőbb felveszem a kellő fordulatszámot, s 1–2 évig még segíthetem a csapatot.
Az FSC hétközben az NB II.-es újonc Eszterházy SC U21 csapatával játszott edzőmérkőzést, Dobos-Kovács Viktória azon a találkozón nem lépett pályára.

Felkészülési mérkőzésen:

ESZTERHÁZY SC–FÜZESABONYI SC 20–30 (10–15)
FSC: Tóth D., Szegő V. (kapusok), Perge P., Tóth F., Szabó L. 1, Szabó J. 1, Sipos G., Tamás Cs. 1, Nagy Luca 5, Czakó G. 5, Csomós A. 3, Dohány V. 1, Ludvig-Titze 3, Bocsi Sz. 5, Tamás-Lányi 5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában