Kézilabda

2023.08.22. 16:14

Molnár és Őri visszatérése is napirenden szerepel a hevesieknél

A 2023/2024-es NB II.-es küzdelmek szeptember második hétvégéjén kezdődnek. Szeptember 9-én a hevesiek a Praktiker-Vác U21-es csapatát fogadják.

Sike Károly

Adácsi Laura meghatározó tagja a hevesi csapatnak

Forrás: Jakab Tibor/Heves Megyei Hírlap

– A csapat gerince együtt maradt, Balog Renáta és Góbor Nikolett pótlását kell megoldanunk – jelentette ki Makó Nándor. A Juventus Panoráma Hevesi SE NB II.-es női csapatának edzője elmondta, esély mutatkozik Őri Ildikó és Molnár Julianna visszatérésére, akik az elmúlt időszakban édesanyaként teljesítettek szolgálatot. Emellett véglegesítették Kóczián Eszter átigazolását, az irányító játékos az előző szezonban az Eszterházy SC kettős igazolású kézilabdázójaként szerepelt Hevesen. 
A Juventus Panoráma Hevesi SE női csapata a 2023/2024-es szezonra az NB II. C-csoportjába kapott besorolást. A nyolccsapatos mezőnyben együtt szerepel a szintén Heves vármegyei STAVMAT Füzesabonyi SC és a Hatvani KSZSE csapatával.

– A felkészülési időszakban hazai edzőtáborokkal igyekszünk erősíteni az egységet és javítani az állóképességet – folytatta Makó Nándor. – Továbbra is a hevesi és helyi kötődésű lányoknak szeretnénk játéklehetőséget biztosítani, úgy hogy az U19-es bajnokcsapatból minél többen meghatározó szerephez jussanak. Edzőmérkőzések nem tervezünk, az egymás közti gyakorlások során igyekszünk hangolni a csapatjátékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában