Labdarúgás

2023.09.03. 18:38

Eger SE: a csapatkapitány fejesei döntöttek a Karcag ellen

Idénybeli második bajnoki győzelmét aratta az Eger SE csapata az NB III. Északkeleti csoportjának 6. fordulójában. A piros-kékek a csapatkapitány, Hegedűs Dávid két fejesgóljával nyertek.

Heol.hu

A csapatkapitány, Hegedűs Dávid (24) fejelte az egriek mindkét gólját a Karcag elleni mérkőzésen

Forrás: Pesti József/Új Néplap

KARCAGI SE–EGER SE 1–2 (1–1)

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep, 120 néző. V.: Vinter Béla (Balla L., Tóth Á.).
KARCAG: Fedinisinec – Győri Á., Pataki, Kis B., Kónya, Szabó L. (Székely, 59.), Constantinescu, Kovács D. (Nikics, 77.), Győri B. (Maruscsák, 69.), Gránicz (Andrics, 59.), Hujbert (Béres, 59.). Edző: Csillag László.
EGER: Bukrán – Dulló, Zvara (Balázs P., 58.), Nagy Á., Juhász G., Hegedűs D. (Debreczeni, 69.), Kispál, Révész (Almomani, 77.), Kovács D., Schmidt (Jónyer, 69.), Nagy-Kolozsvári (Farkas G., 77.). Edző: Lázok János.
GÓL: Hujbert (31.), ill. Hegedűs D. (9., 33.).
JÓK: Hegedűs D., Kovács D., Révész, Kispál.
LÁZOK JÁNOS: – Nagy győzelem volt ez számunkra, mert az ellenfélben komoly minőség szerepelt. Hál' Istennek a védekezésünk nagyon jól működött. Bízom benne, hogy ez a győzelem lökést ad a csapatnak, de még sokat kell dolgozni, mert a támadójátékban van hová fejlődnünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában