Labdarúgás

2023.10.29. 15:49

Eger SE: a Sényő ellen Nagy-Kolozsvári volt a pontmentő

A csereként beállt Nagy_Kolozsvári Dániel 97. percben szerzett góljával mentett pontot hazai pályán az Eger SE csapata az NB III. Északkeleti csoportjának 13. fordulójában.

Bódi Csaba

Nagy-Kolozsvári Dániel központi szerepbe került a mérkőzés végén

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–SÉNYŐ 1–1 (0–0)

Eger, Szentmarjay stadion, 80 néző. V.: Dévényi Balázs (Végh, Kovács L.).
EGER: Bukrán – Debreczeni, Juhász G., Dulló – Kovács D. (Géringer, 75.), Kispál, Zvara (Németh G., 81.), Jacsó (Nagy-Kolozsvári, 81.), Nagy Á. – Vajda (Gíber, 62.), Jónyer (Balázs, 62.). Vezetőedző: Lázok János.
SÉNYŐ: Szondi – Márton, Erdei, Sárosi, Farkas M. (Vámos, 70.), Lizák, Szokol, Vámos (Schmidt, 62.), Ur, Kapacina V., Szopkó (Klepács, 46.). Edzők: Fiumei Viktor, Imrő László.

GÓL: Nagy-Kolozsvári (97.), ill. Kapacina V. (85. – 11-esből).

Ötödik hazai mérkőzésüket játszották vasárnap az egriek, akik előzőleg otthonukban két 1–0-s győzelmet arattak és két 1–0-s vereséget szenvedtek. Ahogy a korábbi meccsek, úgy a sényőiek elleni összecsapás legfőbb kérdését is az jelentette a hazai oldalon, hogy ki fog itt gól lőni? Az első félidőben ehhez Dulló Martin és Juhász Gergő állt a legközelebb. Igaz, mindketten védők, és mindketten távoli lövéssel veszélyeztettek, de legalább gólszerzési kísérletként a feljegyezhető kategóriába tartozott a megmozdulásuk. Mivel a sényőiektől még hasonlóra sem akadt példa, a szünetre gól nélkül vonultak a csapatok.

A fordulást követően Jónyer Kristóf  célozta meg elsőként a kaput, de a labdája fölé ment, ahogy a másik oldalon Sárosi Norbert 17 méteres lövése is mellé-fölé szállt. A 62. percben eszközölt kettős csere során Gíber Attila és Balázs Patrik váltotta Vajda Ákost, illetve Jónyer Kristófot, ám a helyzet nem változott. A 72. percben Klepács Krisztián jobb oldali szögletet követően öt méterről fejelte fölé a labdát, ami a sényőiek legnagyobb helyzetének számított. A vendégek vezető gólja azonban nem helyzetből született, hanem 11-esből, mégpedig a 85. percben, amikor Kapacina Valér révén büntetőből jutott előnyhöz a szabolcsi együttes. Ezzel azonban nem zárult le a párharc, a játékvzető öt perces hosszabbítást mutatott, majd a sényői kapusa ápolása miatt még következett két ráadásperc, amelynek során a korábban csereként pályára lépett Nagy-Kolozsvári Dániel 16 méteres lövésből elért góllal egyenlített. Két 1–0 és két 0–1 után tehát ötödikre jött az 1–1, ám ennek igazán egyik csapat sem örült.

KÖVETKEZIK: Tiszafüred–Eger SE, november 5., vasárnap, 13.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában