Vízilabda

2023.10.04. 15:25

Tigra-ZF-Eger: mérges volt az edző

Huszonkilenc gólt és szoros végeredményt, ezzel együtt hazai vereséget hozott az egriek szerda délben játszott bajnoki mérkőzése a hibátlan mérleggel rendelkező angyalföldi vendégekkel szemben.

Heol.hu

Az egriek védekezése az elején nagyon nem működött, ám később javult a helyzet

Forrás: Lénárt Márton /Heves Megyei Hírlap

A férfi OB I. 5. fordulójában: 

TIGRA-ZF-EGER–A-HÍD  VASAS PLAKET 14–15 (1–5, 3–4, 6–4, 4–2)

Eger, dr. Bárány István Sportuszoda. V.: Kovács S., Csizmadia.
EGER: Krémer – Rádli, Biros S., Dóczi 1, Spitz 2, Gólya 2, Krijestorac 5. Csere: Borbély (kapus), Sudár 1, Rusztanov 1, Murisics 2. Vezetőedző: Tóth Kálmán.
VASAS: Lévai – Rasovics 3, Dedovics 1, Burián 5, Konarik 1, Batizi 1, Zerinváry. Csere: Mizsei (kapus), Randelovics 1, Sélley 1, Dala 1, Bátori 1, Bedő. Vezetőedző: Szlobodan Nikics.
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 4/5, illetve 3/4.
GÓL–ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, illetve 1/1.
KIPONTOZÓDOTT: Bedő a 27. percben.
A négy mérkőzésen négy győzelmet aratott vendégek villámrajtot vettek az első negyedben. Az öt gólig  jutott Dimitrije Krijestorac vezérletével az egriek a nagyszünetet követően sokan javulva szorossá tették a végjátékot, ami azonban pontot mégsem  eredményezett. 

TÓTH KÁLMÁN: – Nagyon mérges vagyok, mert sorozatban követjük el a butábbnál butább, csúnyábbnál csúnyább egyéni hibákat. Hiába videózunk és mágnestáblázunk, ha a játékos ezeket nem akarja kijavítani, addig nagyon nehéz helyzetben van az edző.
SZLOBODAN NIKICS: – Két különböző meccs volt ma – Az első két negyedig tartott, amíg jól és magabiztosan játszottunk, és öt-hat góllal elléptünk az Egertől. Utána jött egy másik, amiért mindenki nagyon szégyellheti magát. Az egy dolog, hogy ilyenkor a hátrányban lévő csapat mindig kap kompenzációt, de ettől még teljesen elfogadhatatlan az a totális szétesés, amit produkáltunk. Szombaton teljesen másra lesz szükség a Honvéd ellen... 
KÖVETKEZIK: Honvéd–Tigra-ZF-Eger, október 14., szombat, 19.00. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában