Vízilabda

2023.10.04. 21:59

Tigra-ZF-Eger: a hölgyeknek sikerült az, amit terveztek

A női OB I. 2023/24-es kiírásának első mérkőzésén a fővárosban aratott egygólos győzelmet a címvédő Tigra-ZF-Eger csapata.

Az egriek felülmúlták óbudai vendéglátójukat

Forrás: Lénárt Máron/Heves Megyei Hírlap

A női OB I. 1. fordulójában:

III. KERÜLETI TVE–TIGRA-ZF-EGER 10–11 (2–4, 3–3, 4–4, 1–0)

Budapest, III. kerületi TVE Uszoda. V.: Vogel, Kun.
III. KERÜLET: Poor – Brezovszki 1, Török, Veresné Illés H. 2, Huszti, Rajna 4, Gyöngyössy 1. Csere: Gresó (kapus), Keresztes, Kiss P. 1, Ráski 1, Hajdú. Vezetőedző: Lukács Dénes
EGER: Torma – Szilágyi D. 1, Parkes, Katona 1, Weston, Bódi, Szellák 5. Csere: Skultéti, Sóti, Pogonyi 4. Vezetőedző: dr. Sike József.
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 3/10, ill. 3/9.
GÓL–ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, ill. –
KIPONTOZÓDOTT: Bódi (32.)
DR. SIKE JÓZSEF: – Az elmúlt szezonban Borsi Ilonát vesztettük el a Fradi ellen összeszedett vállsérülés miatt, jelenleg is tart a rehabilitációja. Most Lendvai Natasa diagnózisát várjuk izgatottan, szintén a Fradi elleni vállsérülés után. Ő ezért nem tudott játszani. A hétvégi kiütéses vereségünk után nem roggyantunk meg, nélküle is győztünk, bár nem volt egyszerű. Ahogy vártuk, tényleg rangadó lett. Annak örülök, hogy eredeti terveink ezzel a győzelemmel nyitva maradtak. 

A nyilatkozat forrása: egrivizilabda.hu

További eredmények:

UVSE–GYVSE-Uni Győr 19–2
Szentes–Dunaújvárosi FVE 7–12
FTC–Tatabánya 22–8
BVSC-Zugló–Szegedi VE 11–6

A bajnokság állása
Forrás: MVLSZ

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában