Bringa

2023.10.02. 18:08

Teljes a káosz Valter Attila szupercsapata körül

Négyszeres Grand Tour-győztes klasszis távozik Valter Attila sorától, amely uralta az idei szezont.

Heol.hu

Teljes a bizonytalanság Valter Attila csapata, a Jumbo–Visma körül – írta meg a Magyar Nemzet. A cikk megemlíti, hogy a Jumbo egyik sztárja, Primoz Roglic bejelentette: az idény végén elhagyja a csapatot.

Az olaszországi versenyekre egyébként Valter Attila is bekerült a Jumbo–Visma keretébe, akinek ugyan még két évre szól a szerződése a holland sorral, ám jelenleg teljes a bizonytalanság az év szupercsapatával kapcsolatban, még az is lehet, hogy fúzióra lép az egyik legnagyobb riválissal, Remco Evenepoel csapatával, a Soudal–Quick-Steppel.

A Magyar Nemzet szerint Valter Attila a spanyol körverseny után elárulta, hogy Roglic kissé nehezen ment bele abba, hogy beálljon amerikai csapattársa mögé. Az egri egyetem korábbi hallgatója továbbá arról is beszélt az Eurosportnak adott interjújában, valószínűnek tűnik, hogy nem Jumbo lesz a csapat neve jövőre.

Valter Attila szerződése még két idényre szól a Jumbo–Vismával, s idei teljesítményével megalapozta azt, hogy a következő idényekben még komolyabb feladatokat bízzanak rá, többször tekerhessen személyes sikerekért. Arról azonban aligha esik szó a kontraktusában, hogy mi történik, ha a csapata időközben egyesül egy másik együttessel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában