Vízilabda

2023.11.08. 21:31

Az egri pontok nem gyarapodtak, de több lett a tapasztalat

A női OB I. 7. fordulójában három góllal nyert a Dunaújváros a Bitskey Aladár Uszodában.

Heol.hu

Az egri Sóti Liliék (balról) csak futottak az eredmény után

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

TIGRA-ZF-EGER–DUNAÚJVÁROSI FVE 9–12 (1–3, 2–3, 4–3, 2–3)

Eger, Bitskey Aladár Uszoda. V.: Tóth S., Füzesi Zs.
EGER: Torma – Szilágyi D. 1, Katona Zs., Weston 1, Lendvai 2, Bódi F. 1, Szellák Cs. 2. Csere: Sóti L., Szűcsné Fekete K., Keserű K. 1, Pogonyi B. 1. Edző: dr. Sike József
DUNAÚJVÁROS: Mackó – Kardos L., Dobi D. 5, Mahieu 1, Szabó N. 2, Garda K. 1, Kardos D. 2. Csere: Jonkl, Horváth B. 1, Somogyvári, Pál R. Edző: Vad Lajos
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 11/4, ill. 7/4.
ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, ill. 1/1.
KIPONTOZÓDOTT: Somogyvári a 22. percben.

A sérült Borsi Ilona és Rebecca Parkes nélkül vízbe szálló egriek végig futottak az eredmény után. A Dunaújváros 5–1-re majd 8–4-re is vezetett, a hazaiak azonban nem adták fel. A harmadik negyed hajrájában 7–8-ra zárkóztak az egriek, de ezzel el is lőtték az összes puskaporukat. A hajrában a vendégek bebiztosították a győzelmüket.
DR. SIKE JÓZSEF: – A Dunaújváros érvényesítette a jelenlegi papírformát. Dolgozunk tovább, fiataljaink rengeteget tanulhatnak ezekből a mérkőzésekből.  
VAD LAJOS: – Minden győzelemnek örülnünk kell. Tudtuk, hogy az Egernél nem teljes a keret, de azért résen kellett lennünk. Akadtak a csapatomban kiemelkedő egyéni teljesítmények, aminek nagyon örülök.
KÖVETKEZIK: Tigra-ZF-Eger–UVSE, november 22., szerda, 17.30. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában