Ökölvívás

2023.12.30. 09:44

Egri VSI: újra a hazai top tízben az ökölvívók

Ötvenöt klub szerepel a Magyar Ökölvívó Szakszövetség által közreadott 2023-as szakosztályi rangsorban, köztük négy Heves vármegyei egylettel.

Bódi Csaba

Dorkó Laura sokat tett az eredményesség érdekében

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az Egri Városi Sportiskola ökölvívó szakosztálya a 10., a Nehézatlétikai Box Klub Gyöngyös pedig a 36. helyen található az összesített táblázatban, amelynek élén a Csepeli Szabadidős Egyesület (Halker Király Team) áll. Az egriek 553, a mátraaljaiak 147 pontot gyűjtöttek az idén. A 102 klubot tartalmazó listán a Gyöngyösi AK a 78., a DrKo Küzdősport Egyesület (Eger) a 80. helyen található. A GYAK 28, a DrKo 24 pont szerzett 2024-ben. Az éllovas csepeliek magasan kiemelkedve, 2762 egységgel állnak a csúcson a második DVSC (1249) és a harmadik Fitt Box Ökölvívó Egyesület (971) előtt.

Összesített ranglista 2/1
Forrás:  Magyar Ökölvívó Szakszövetség

– A tavalyi gyengébb helyezés után sikerült ismét a legjobb tíz közé kerülni. Sokat dolgoztunk ezért és talán még maradt is bennünk eredmény. A hibákat korrigáljuk. Gratulálunk sportolóinknak és edzőinknek az olykor erőn felüli teljesítményért. Köszönjük az Egri Városi Sportiskola apparátusának a támogatást, a segítséget – közölte Dorkó Péter szakoszályvezető az EVSI közösségi oldalán.

Összesített ranglista 2/2
Forrás:  Magyar Ökölvívó Szakszövetség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában