Kézilabda

2024.01.25. 14:02

Gyöngyösi és egri csapat a diákolimpia gyöngyösi döntőjében

Nyolc lány és ugyanennyi fiú csapat részvételével, két helyszínen, január 26. és 28. között zajlik Gyöngyösön az V–VI. korcsoport „A” kategóriás Diákolimpia Országos Döntője.

Heol.hu

Három napon át zajlik a meccsfolyam

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület rendezvényén Heves vármegyét két intézmény tanulói képviselik: a fiúknál a tavalyi bronzérmes Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium csapata, míg a lányoknál az egri Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium együttese lép pályára. Mindkét gárda a megyei fináléból egyenes ágon jutott az ország legjobbjai közé. Az egri Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium fiú csapata az elődöntőt megnyerve vívta ki magának a döntőbeli szereplés lehetőségét, ám végül nem élt vele.

A mátraaljai rendezvényen a csoportmeccsek pénteken 10 órakor kezdődnek. A lányok a dr. Fejes András Sportcsarnokban, míg a fiúk a Vályi-Nagy Károly Tornacsarnokban kezdik a küzdelmeket. A helyosztókra vasárnap 8.30 órától kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában