Teremlabdarúgás

2024.01.04. 07:30

Volánbusz-kupa: 20 csapatra duzzadt a mezőny

A rendező Volánbusz Zrt. több csapattal is képviselteti magát az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Leányka úti csarnokában január 7-én rendezendő tornán.

Bódi Csaba

A B-Lapátfalvai Ifjak és a Tyetye Kft. csapata is pályára lép a vasárnapi rendezvényen

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A 1x17 perces mérkőzéseket felvonultató Volánbusz-kupa szervezője váratlan helyzettel találta magát szemben a nevezési határidő lejártával.

– Örömteli, hogy az eredetileg 16 csapatos tervezett tornára 20 gárdával kerül sor, sőt még így is akadtak, akik a késői jelentkezés miatt kimaradtak a mezőnyből – mondta Bartus József. – Egy félreértés miatt például az állandó résztvevő Egerbakta is így járt. A rendező Volánbusz Zrt. több csapattal képviselteti magát, a helyiek mellett Budapestről és Salgótarjánból is érkezik volános társaság.

A mérkőzések 12 órán át, vasárnap reggel nyolc és este nyolc óra között zajlanak. Már a csoportokon belül is óriási küzdelem várható, ugyanis csak a kvartettek első helyén végzők számítanak automatikus továbbjutónak.

– Az élen záró ötöshöz csatlakozik az öt csoportból a három legjobb második helyezett – folytatta Bartus József. – Sorsolás után a kieséses szakaszban alakul ki a négy díjazott névsora, miközben a győztes csapata az Országos Minifutball Szövetség Keleti döntőjére kvalifikálja magát. A gárdák jutalmazásán túl különdíjak is gazdára találnak, a gólkirály, a legjobb kapus és legjobb mezőnyjátékos is ajándékot vehet át.

A Volánbusz-kupa programja 

A-CSOPORT
8.00–9.52: ESE U17, B-Lapátfalvai Ifjak, Sárkányok, Dodi-Bau Kft.

B-CSOPORT
9.54–11.56: Felsőtárkány U19, Felnémet, Kóborlók, Bevername

C-CSOPORT
11.48–13.40: Vécs, Tyetye Kft., Findzsa FC, Volánbusz Salgótarján

D-CSOPORT
13.42–15.34: Sportszelet, BLÉZ, Lord Maguire FC, Volánbusz Eger

E-CSOPORT
15.36–17.28: Zöldfülűek, Egerszalók, FC Ottasuna, Volánbusz Budapest

RÁJÁTSZÁS
17.30–18.44: Középdöntő
18.46–19.22: Elődöntő
19.24–19.41: Bronzmérkőzés 
19.43–20.00: Döntő

A főtámogató Volánbusz Zrt. mellett a Bumm Energiaital Eger, a King of Protection Kft. és az Országos Minifutball Szövetség támogatja sportszerekkel, energiaitalokkal és sportolási lehetőséggel a rendezvényt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában