Labdarúgás

2024.02.29. 18:31

A 12 éves Annácskát gyászolja az FC Hatvan

Március 5-én töltötte volna be 13. életévét Futó Anna. Az FC Hatvan labdarúgója ezt a kort azonban már nem érhette meg. Annácska fájdalmas fiatalon intett búcsút a földi létnek.

Bódi Csaba

Futó Anna (2011–2024)

Forrás: FC Hatvan

„Anna betegsége előtt a Hatvani Sportiskolai Általános Iskola tanulója, s egyben egyesületünk igazolt labdarúgója volt – szerepel a klub honlapján – Nemcsak a labdarúgásban jeleskedett, de szeretett futni, s kézilabdában is ügyes kislány volt. Mindenki szerette őt, mindig vidám természete, s a jó szíve miatt. Egyszer csak ez a mindig vidám, szorgalmas kislány az edzéseken fáradtságról panaszkodott, s pihenőt kért. Orvosi vizsgálatok követték egymást, s sajnos egy napon mindent megváltoztatott egy diagnózis, mely szerint Anna tüdeje megbetegedett.

 A futballpálya zöld gyepét felváltotta a kórtermek fehér fala, a mérkőzésekre, versenyekre való felkészülést a kezelésekre, műtétekre történő utazás. Mindannyian bíztunk a gyógyulásban, a támogatás, a segítség erejében! A családra hirtelen rászakadt lelki teher mellett komoly anyagi megpróbáltatás is várt, melyen a szűkebb-, és tágabb környezett szinte egy emberként próbált enyhíteni koncert, futónap, virágvásár, árverések, egyéb gyűjtések szervezésével.

Azonban hiába volt erős és kitartó, gyermeki szervezete szerdán feladta a további küzdelmet. Március 5-én töltötte volna be a 13. életévét. A család gyászában osztozik az FC Hatvan vezetősége, dolgozói és minden sportolója. A temetésről a család később ad tájékoztatást!” – írta az fchatvan.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában