Segítségre van szükség

2023.05.25. 17:25

Betegséggel küzd az FC Hatvan 12 éves játékosa, összefog érte a város

Jótékonysági futással, virágvásárral és dedikált mezre való licitálással igyekeznek támogatni a családot.

F. V. E.

436426441

Fotó: Yuganov Konstantin

Összefog a város az FC Hatvan fiatal palántája számára, adománygyűjtéseket szerveznek.

Május 27-én, szombaton 9 órától, a BSI Futónagykövet - Hatvan Czmorek Piroska és Soltész Attila főszervezésében a Görbeéri tónál lesz jótékonysági futás Anna gyógyulásáért, a helyszínen a kihelyezett ládákba lesz lehetőség adományozni. A táv 8,5 kilométeres, időmérés nem lesz, mert közösségi jellegű a rendezvény.

Pünkösd hétfőn pedig Boldogon ünnepi virágvásárt szerveznek 9 és 16 óra között. Aznap Bódi Gábor kertészete Annáért nyit ki, s minden magánszemély általi vásárlás teljes összegét felajánlják Anna gyógyulásáért, a család segítésére.

Az FC Hatvan felnőtt férfi csapata licitre bocsátott Anna gyógyulásáért egy általuk aláírt mezt, osztották meg közösségi oldalukon.  A licit május 26-án délig tart. 

– Anna gyönyörű nagylány, aki imád focizni, az FC Hatvan leigazolt játékosa, nagyon jól fut, és kiválóan kézilabdázik. Imádja a kis tacsiját, Bandit. Rengetegen szeretik őt a jó kedve és nem utolsó sorban a jó szíve miatt. Sajnálattal közölték velünk a rossz hírt, hogy nagyon beteg lett a tüdeje – jellemezték a nagylányt a szülei. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában