Csodálatos eredmények

2024.02.28. 08:11

Aranyeső érte a szilvásváradi lovastorna csapatot

Aranyesővel kezdték az idei versenyszezont a lányok. A szilvásváradi lovastorna csapatban volt, aki első alkalommal versenyzett.

Hornyák Réka

Kiváló eredménnyel kezdte az évet a szilvásváradi lovastorna csapat

Forrás: Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad/Facebook

A szilvásváradi lovastorna csapat műlovas versenyen vett részt a hétvégén Budapesten – tette közzé közösségi oldalán az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad

Mint írják, élete első versenyén, egyéni újonc kategóriában arany érmet nyert Hócza Léna. Az egyéni K1-es kategóriában Vincze Liána szerezte meg az első helyet, de ezenfelül Vincze Liána és Kecskés Alexa, páros műlovas kategóriában is első helyen végzett. Ugyanebben a kategóriában Perge Flóra és Turai Róza a negyedik helyet szerezték meg. A páros junior versenyt pedig Antal Bernadett és Csoma Réka párosa nyerte meg. 

Továbbá amatőr csapat kategóriában is szintén arany érmes lett Bertalan Szonja, Balogh Luca Zselyke, Biláncsik Mia Rebeka, Kecskés Alexa, Tóbiás Zselyke és Hócza Léna. Az egyéni K2-es kategória ezüst érmese Turai Róza lett, míg az amatőr egyéni kategória második helyét pedig Tóbiás Zselyke szerezte meg. 

A csodálatosan teljesítő lányok felkészítő edzője Farkasné Kovács Ilona volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában