Röplabda

2024.02.12. 15:04

Hazai pályán hibátlan maradt az Eszterházy SC

Százszázalékos mérleggel zárta a hazai fordulót az Eszterházy SC férfi csapata az NB II.-ben. A szintén vendéglátóként szereplő Gyöngyösi RSE egy győzelem mellett egy vereséget is elkönyvelhetett. Az EVSI lányai jászsági ellenfelet győztek le.

Sike Károly

A gyöngyösiek (szemből) sima győzelmet arattak a dunaújvárosiak ellen

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB II. legutóbbi fordulójában:

ESZTERHÁZY SC–SZOMBATHELYI ESE 3–1 (–16, 19, 13, 23)
ESC: Földes Á., Kővári V., Butyka L., Gálik Zs., Mákos A., Hornyik Barnabás. Liberó: Tóth B. Csere: Vincze T., Geml T., Berta T.
VINCZE TAMÁS, az egriek edzője: – Az elején pontos és határozott játékukkal alaposan ránk ijesztettek a szombathelyiek, bár az is igaz, hogy kissé érthetetlen módon az öltözőben maradtunk. Aztán Földes és Mákos nagyszerű játéka feljavította az egész csapat teljesítményét, amivel értékes és megérdemelt győzelmet arattunk.

ESZTERHÁZY SC–BTDSE TAKSONY 3–0 (22, 15, 25)
ESC: Földes Á., Vincze T., Kővári V., Gálik Zs., Mákos A., Hornyik Barnabás. Liberó: Tóth B. Csere: Butyka L., Geml t., Tari B., Berta T.
VINCZE TAMÁS: – Nem szerettük volna az előző mérkőzés hibáját elkövetni, így a srácok láthatóan figyelmesebben és nagyobb lendülettel kezdték a jó erőkből álló taksonyiak elleni mérkőzést. A hullámzóan alakuló, de végül megnyert első játszma után domináltuk a mérkőzést és összességében taktikus játékkal sikerült játszmaveszteség nélküli győzelmet aratni.
KÖVETKEZIK: Kistext SE–Eszterházy SC, február 18., vasárnap, 13.00.

GYÖNGYÖSI RSE–DSE RÖPLABDA AKADÉMIA 3–0 (15, 15, 17)
GYRSE: Kalafut L., Dudás B., Hordós Barnabás, Vigh Z., Baják B., Hordós Botond. Liberó: Jarosch T., Győrfi Cs. Csere: Vincze D., Salamon J., Barbalics M.
FARKAS LÁSZLÓ, a gyöngyösiek edzője: – Sikerült száztíz százalékon pörögve nekimenni a mérkőzésnek, amivel megleptük az ellenfelet és végig tartva az előnyünket simán nyertünk.

GYÖNGYÖSI RSE–PTE-PEAC 0–3 (–15, –8, –19)
GYRSE: Kalafut T., Dudás B., Vincze D., Vigh Z., Baják B., Hordós Botond. Liberó: Jarosch T., Győrfi Cs. Csere: Hordós Barnabás.
FARKAS LÁSZLÓ: – Az erősebb kerettel pályára lépő pécsi csapat hozta a papírformát.
KÖVETKEZIK: DSE Röplabda Akadémia–Gyöngyösi RSE, február 24., szombat, 11.00.

A női NB II. Keleti csoportja alsóházi rájátszásának 1. fordulójában:

EGRI VSI–JÁSZSÁGI RK 3–0 (22, 11, 15)
EVSI: Hernádi, Juhász D., Kovács V., Juhász E., Pelyhe-Nemes, Hauer-Balázs. Liberó: Báder E. Csere: Zeller P., Nagy Zs., Majoros P.
JUHÁSZNÉ TÓTH MÁRIA, az egriek edzője: – Mindenki jól teljesített, a legfiatalabb játékosaink is szépen beilleszkedtek a csapatba. Így tovább!
KÖVETKEZIK: Salgótarjáni BTC–Egri VSI, február 17., szombat, 18.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában