Labdarúgás

2024.02.29. 20:59

Heves vármegyei II. osztály: klubot váltott a gólkirály, szétszéledt a Tarnaméra

A góllövőlista vezetőjével, Csóka Róberttel erősített télen a vámosgyörki csapat, míg Tarnaméráról egy tucat játékos távozott. Íme a Heves vármegyei II. osztály téli átigazolási adatbankja és a vezetők elvárásai.

Bódi Csaba

Csóka Róbert (elöl) Mátraderecske után Vámosgyörkön folytatja

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Domoszló SK (1.)

Érkezett (3): Oláh Krisztofer, Lakatos Attila (Terméskő-Cserépfalu SC), Fabók Dániel (Egerszalók).
Távozott (2): Kuborczik István (Istenmezeje), Kanalas Ármin (Energia SC Gyöngyös).
Edző: Penti Zoltán.
Penti Zoltán: – Szeretnénk az 1–3. helyen végezni, de akkor sincs gond, ha ez mégsem sikerül. Ettől fontosabbnak tartom, hogy meglegyen a jó csapatszellem. Persze mindent megteszünk, hogy sikerüljön az első évben itt töltött évemben bajnokságot nyerni.

Szőlőskert Nagyréde SC (2.)

Érkezett (1): Csomor Szabolcs (Gyöngyöshalász).
Távozott: – 
Edző: Török János.
Fehér Gyula elnök: – Újonc csapatként a minél jobb szereplés az elvárás, amelyet az őszi szezonban maximálisan teljesítette a csapat.

Mátraderecskei SE (3.)

Érkezett (5): Pápai József, Pápai Norbert (Titán FC Szentistván), Farkas Oszkár, Farkas Márió (mindkettő Tarnamente SSZE), Polyák György (Egri Sportcentrum SE).
Távozott (3): Csörgő Gábor, Csóka Róbert (mindkettő Jázmin út-Vámosgyörk), Báder Szilárd (Abádszalók).
Edző: Kolozsvári Imre.
Forgó Gábor elnökségi tag: – A célt a dobogós hely megtartása jelenti. 

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

Jázmin út-Vámosgyörk (4.)

Érkezett (5): Csóka Róbert, Csörgő Gábor (mindkettő Mátraderecskei SE), Tari Zoltán, Váradi Attila (mindkettő Visona), Vernyik Dávid (Gyöngyösi AK).
Távozott (3): Kovács Gergő, Bartók Ádám (mindkettő Hort), Szalai Gábor (Vámosgyörk). 
Edző: Szerdahelyi Gábor.
Szerdahelyi Gábor: – A dobogón szeretnénk zárni.

Tarnamente SSZE (5.)

Érkezett (5): Váradi Péter (MSE-Tarnaméra), Pásztor Kristóf (Marshall ASE), Szabó István (Eger SE), Kulik Krisztián András (Vanyarc KSE), Nyitrai Patrik (Tiszakeszi KÜSE).
Távozott (2): Farkas Márió, Farkas Oszkár (mindkettő Mátraderecske).
Edző: Gál Gábor.
Krisztián Gábor szakosztályvezető: – Elvárásaink nincsenek a csapat helyezését illetően. Azt kívánjuk csak, hogy sérülések nélkül élvezzék a játékot a fiaink tavasszal is. Tisztelettel és alázattal dolgozunk tovább. Hogy ez mire lesz elég, kiderül. Továbbra is igyekszünk az értékrendünk szerint képviselni magunkat a pályán és azon kívül is. Mindenkinek jó sportolást és szórakozást kívánunk a tavaszi szezonra!

Egerszóláti SK (6.)

Érkezett (1): Szász Viktor (Bélkő SE-Bélapát). 
Távozott (1): Pásztor Martin (Felsőtárkány).
Edzők: Linninger István és Bata Árpád.
Linninger István: – Miután az őszi idény nem túl jól sikerült, irreális elvárásaink nem lehetnek. Sajnos a „milliomos csapatokkal” nem tudjuk és nem is akarjuk felvenni a versenyt. Az első ötben szeretnénk végezni, a dobogó most hatalmas bravúr lenne.

Zagyvaszántó SE (7.)

Érkezett (4): Hartyányi Vincent (Héhalom), Németh Martin, Orosz Tamás és Sápi József újra csatasorba állt.
Távozott (1): Vidák Milán (Petőfibánya).
Játékos-edző: Szaka István.
Szaka István: – Bízom a csapatban, hogy a szezon végére a tabella első harmadában végzünk. Az őszi szezon végére formába lendült a csapat, és jöttek is az eredmények. Ha ugyanazzal az akarattal lépünk a pályára, mint az elmúlt bajnokikon, akkor el is érjük a kitűzött célt.

Hevesi LSC II. (8.)

Érkezett (4): Kovács Erik, Bóta Balázs (mindkettő MSE-Tarnaméra), Veres Dávid, Betenbuk Zsolt (mindkettő leállás után visszatért).
Távozott:
Játékos-edző: Pusoma Róbert.
Betembuk József csapatvezető: – Lehetőségünk szerint szeretnénk pár helyet előbbre lépni. Mivel akadtak érkezők és a játékot újrakezdők, továbbá a sérültjeink nagy része felépült, remélem, nem lesznek létszámgondjaink. A gárda szerencsére már most is tudja segíteni az első csapat munkáját, mivel a kapus Juhász Krisztián, Szabó Dániel és Juhász Csaba az őszi szezonban olyan szintre került, hogy tavasszal a vármegye I.-es gárda keretében számítanak rájuk.

Abasár SE (9.)

Érkezett (4): Lakatos Péter, Váradi Kevin (mindkettő MSE-Tarnaméra), Suha Adrián, Bajzát Milán (mindkettő Átány).
Távozott: – 
Játékos-edző: Benedek Dominik.
Veres Csaba alelnök: – Ilyenkor különösebb elvárásunk nincs a csapat felé (mert már tisztában vagyunk magunkkal és tudjuk, hol a helyünk), hacsak az nem, hogy esetleg minél fentebb kerüljünk a tabellán és hogy mindenki jól érezze magát. Vidáman és jókedvvel, veszekedések nélkül futballozzuk végig a hátralévő fordulókat.

Atkári SE (10.)

Érkezett (1): Szalai Gábor (Vámosgyörk).
Távozott:
Játékos-edző: Kovács Tamás.
Kovács Tamás: – Célunk a tavaszra kicsit feljebb csúszni a tabellán, a szezon végén az 5–8. hely valamelyikén szeretnénk végezni.

Gyöngyössolymosi SE (11).

Érkezett (4): Mátra Máté (Energia SC), Cseh József (Visonta), Patócs Patrik (Gyöngyöspata), Ollári Máté (Gyöngyöshalász).
Távozott: – 
Edző (új): Papp Géza.
Peszlen Károly elnök: – Hosszú távú elképzeléseinket folyamatosan szeretnénk megvalósítani, tavasszal szeretnénk biztos bent maradók lenni. Jelenlegi célunk stabil megye kettes csapatot építeni. 

Apci TE (12.)

Távozott (2): Marosán László (Heréd), Hajdu József (Héhalom).
Érkezett (3): Balla Zoltán (Heréd), Maksa Zoltán (Hort), Beregi Dávid (Héhalom).
Edző (új): Molcsán László.
Kása Arnold elnök: – Célunk a 6. hely elérése és egy jó csapat összekovácsolása.

MSE-Tarnaméra (13.)

Érkezett:
Távozott (12): Balogh Gábor, Bódi Richárd, Burai Márió, Magyar Kristóf, Berényi Csaba, Németh Sándor (mind Tarnaszentmiklós), Lakatos Péter, Váradi Kevin (mindkettő Abasár), Kovács Erik, Bóta Balázs (mindkettő Heves II.), Váradi Péter (Tarnamente), Lőcsei Viktor (Jászszentandrás).
Edző: Bajkó Csaba.
Molnár Zsolt elnök: – Az MSE-Tarnaméra őszi csapata szétszéledt, szinte mindenki távozott. A vármegye III.-ban sikeres csapat és az edző közötti összhang megbomlott. Az átigazolási időszak utolsó napjára 12 játékos maradt, emiatt az edző úgy ítélte meg, így nem lehet nekiindulni a tavasznak. Jelezte, ő is szeretne távozni, Tarnaszentmiklósra hívják. Néhány napja úgy döntöttünk, hogy becsületből mégis nekivágunk a szezonnak. Olyan játékosokra építünk, akik az ifiből kiöregedtek, vagy éppen még ott játszanak, illetve az U17-ben. Számítunk olyanokra is, akik eddig valamiért nem léptek pályára az őszi csapatban. Cél a mérkőzések lejátszása, és az, hogy Tarnaméra ne azzal kerüljön a vármegyei labdarúgás híreibe, hogy visszalépett.

Poroszló SE (14.)

Érkezett (4): Hajdu István Martin (Tiszaszőlősi KSE), Balogh Attila (Nagyiváni FC), Tóth Attila (Kömlő SC), Hajdu Péter Donát (Egyeki SBSE).
Távozott (3): Kiss Máté, Csala Attila, Mester Tamás (mind Besenyőtelek SC).
Edző (új): Menyhárt Attila.
Riczkó Zoltán alelnök: – Az egyetlen elvárást a II. osztályban történő bennmaradás jelenti.

Hort SK (15.)

Érkezett (5): Bartók Ádám, Kovács Gergő (mindkettő Vámosgyörk), Oláh Krisztofer (FC Hatvan), Kiss Dávid (MSE-Tarnaméra), Belkovics Benjámin (új igazolás).
Távozott (5): Oszkó Ferenc, Nagy Roland, Szöllősi Kristóf, Prisztóka Tamás (mind abbahagyta), Maksa Zoltán (Apc).
Edző: Maksa István.
Káposzta István vezetőség tag: – A jelentős személyi változásoknak köszönhetően, a szebb tavasz reményében szeretnénk felzárkózni a középmezőny csapatai közé.

Ez következik 

A 16. forduló programja. Szombat, 14.30: Nagyréde–Zagyvaszántó, Domoszló–Abasár (Füzesabonyban), Atkár–Jázmin út-Vámosgyörk, MSE-Tarnaméra–Poroszló, Apc–Egerszólát, Hort–Gyöngyössolymos. Vasárnap 14.30: Hevesi LSC II.–Tarnamente SSZE. Szabadnapos: Mátraderecske

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában