Labdarúgás

2024.03.01. 11:07

FC Hatvan: minden mérkőzésre kupadöntőként tekintenek

Nyolc edzőmeccset tartalmazó, hosszú felkészülési időszakot hagyott maga mögött az FC Hatvan csapata. Taktikai és technikai téren, továbbá a fiatalok beépítésében is előreléptek a Zagyva-partiak a téli hónapok során.

Bódi Csaba

Zoran Szpisljak úgy véli: a télen több tekintetben sikerült előbbre lépniük

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Kilenc mérkőzést terveztünk, de csak nyolcat játszottuk, ám így is bőven nyílt lehetőség a gyakorlásra, és a saját utánpótlásból felkerült ifjak csapatba építésére. Így aztán Bucsu Richárd, Szász Kristóf és Áll Dávid többször is bizonyíthatja, hogy mire képes  – mondta az FC Hatvan vezetőedzője, Zoran Szpisljak. 

– A műfüves pályát elhagyva a héten már tudtunk élőfüvön edzeni, vagyis ezzel is hangolódtunk a vasárnapi bajnoki rajtra. A sényőiek közül a Kapacina testvérekre különösen figyelnünk kell, ahogy a pontrúgások és a nagy bedobások is a vendégek erősségei közé tartoznak. Az NB III.-as mezőny nagyon kiegyenlített, minden csapatban akad négy-öt olyan futballista, aki meghatározó jelleggel bír. A tavaszi idény 13 mérkőzést tartalmaz, ám ezeket mind külön egységként kezeljük. Valamennyi meccsre úgy készülünk, mintha kupadöntőt játszanánk. Így lesz ez a sényőiekkel szemben is.

Ez következik

Az NB III. Északkeleti csoportjának 18. fordulója:
FC HATVAN (12.)–SÉNYŐ FC (13.)
Hatvan, Népkerti Spt., vasárnap, 14.00.
V.: dr. Dédesi Mátyás Benedek (Elek, Bense).
Ősszel: Sényő–Hatvan 1–1.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

Jöttek, mentek

A hatvaniak téli átigazolásai. 
Érkezett: Bodnár Attila (Putnok FC), Nagy Zsombor Huba (Kelen SC).
Távozott: Sándor Bence kapus (Martfű), Sándor Bence (Gyöngyösi AK), Laczik Levente (CSO-KI Sport), Szokolay Bence (Veresegyház).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában