Harcművészet

2024.03.22. 07:26

Mátra Kempo SE: válogatott pontszerző állomásnak ad otthont Gyöngyös

A Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség és a Magyarországi Kempo Szervezetek Sportági Szövetségének versenyrendszerében egyaránt válogatott pontszerző állomásnak számít a Sport Kempo Hungarian Open.

Bódi Csaba

Harc a földön - ilyen az élet...

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlaő

– Négy páston lehet majd kempót nézni vasárnap a gyöngyösi sportcsarnokban – magyarázta a verseny főszervezője, a 4. danos Renshi Dencinger Dávid.

Ez azoknak való, akik szeretik a küzdelmet, azt, amikor a felek felállnak egymással szemben, meghajolnak, hatalmasakat ütnek-rúgnak, a végén meghajolnak, valaki győz, valaki veszít és bejelölik egymást a facebookon.

A március 24-i rendezvény kapcsán a házigazda Mátra Kempo SE elnöke kiemelte, hogy utoljára 2019-ben szerveztek felnőtteknek kempo versenyt Gyöngyösön. Aztán bezárt a világ...

A Sport Kempo Hungarian Open programja – elnöki magyarázattal

MÁRCIUS 24., VASÁRNAP
8.15–9.45: Mérlegelés
10.00-12.00: Formagyakorlatok, fegyveres formagyakorlatok és önvédelmek (Ezek a tradícionális technikai versenyszámok. A szakavatott szemeknek érdekes lehet. A laikusok nem értik, mi történik.)
12.00–14.00: Full contact versenyszámok A-viadal és pusztakezes viadal. (Itt vannak nagy ütések, nagy rúgások, nagy dobások.)
14.00–16.00: Egyéb full contact vagy semi contact küzdelmi versenyszámok. (Itt kisebbek az ütések, kisebb a sérülés veszély, de ez is élvezhető!)
16.00–18.00: Földharc versenyszámok. ( Ez olyan, mint a birkózás, de ütés itt is van testre. Hát ilyen az élet.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában