Labdarúgás

2024.03.22. 18:25

MLSZ: kinevezték a Heves Vármegyei Társadalmi Elnökség új tagját

Bekövetkezett az, ami a február 22-én tartott évadnyitó ligaértekezleten elhangzott: a társadalmi elnökségben betöltött tagságáról összeférhetetlenség miatt lemondott Urbán Eszter helyére megtalálta az utódot a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves Vármegyei Társadalmi Elnöksége.

Bódi Csaba

A változásokat Jakab Gábor jelentette be

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Balogh Edit személyében immár kinevezett új elnökségi tagról tudok beszámolni – közölte a társadalmi elnök, Jakab Gábor. 

– Örülünk, hogy felkérésünket elfogadta új tagtársunk, így sikerült teljesítenünk az MLSZ Elnökségének ajánlását és egyben elvárását azzal kapcsolatban, hogy minden vármegyei társadalmi elnökségnek legyen hölgy tagja. Biztos vagyok benne, hogy a futball iránti kötődése és elhivatottsága nagyban hozzájárul a Heves vármegyei labdarúgás pozitív jövőképéhez. Szeretném megköszönni elődjének, Urbán Eszternek az eddigi munkáját, neki az élet minden területén további sikereket kívánunk, azzal együtt, hogy továbbra is aktív részese marad a nemzetközi és magyar focinak. Komoly feladatok várnak rá a játékvezetés területén. 

Itt szeretném megjegyezni, hogy az MLSZ HVMI Fegyelmi Bizottsága hamarosan új taggal erősödik, ugyanis elfogadta felkérésünket dr. Gubala Ádám Miklós, az Egri Járási Ügyészség helyettes sajtószóvivő ügyésze, vármegyei labdarúgásunk jó ismerője.

Poroszlói „profil”

Balogh Edit a Tisza-tavi Ökocentrum Nonprofit Közhasznú Kft. igazgatóhelyetteseként tevékenykedik. A futballal öt évvel ezelőtt került közelebbi kapcsolatba, amikor kisfia a Poroszlói SE-ben elkezdte az edzéseket. Azóta folyamatosan látogatja a foglakozásokat, igaz, immár Mezőkövesden, és a gyerekek meccsein is részt vesz, mentálisan támogatva őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában