Táncsport

2024.04.22. 19:08

Fortuna TSE: edzőtábor Svájcban, nagy tervek a nagyformációnak

Változatos és mozgalmas programokban bővelkedő heteket hagytak maguk mögött a Fortuna TSE akrobatikus rock and roll klub táncosai.

Bódi Csaba

A Lucky Angels tagjai a Ladies Dance kisformációban második helyen végeztek

Forrás: Beküldött fotó

– Összeállítottunk egy 16 fős felnőtt nagyformációt, amellyel az célunk, hogy ismét nemzetközi szinten képviselhessük Magyarországot. Az első nemzetközi megméretésre a terveink szerint június végén, Debrecenben kerül sor – közölte az egriek szakvezetője, Szabó Mátyás.

A klub néhány tagja Pelyhe Szabolcs és Pelyhéné Járdány Zsuzsa vezetésével Svájban rendezett nemzetközi edzőtáborban vett részt. Hüttwilenben a világ legjobb edzőivel és rokisaival közösen készülhettek a Fortuna TSE fiataljai.

A Fortuna TSE Svájcban edzőtáborozott tagjai 
Forrás:  Beküldött fotó

Záró gálás szereplés

Hazai környezetben, a Miénk a tér Összművészeti Fesztiválon is bemutatták tehetségüket az egri versenyzők, akikkel együtt az óvodás korú növendékek is szépen helyt álltak. A kicsik bronz-, és ezüst-, míg a nagyobbak aranyminősítést kaptak, így a fesztivál záró gáláján is részt vehettek.

A Veresegyházán rendezett területi versenyen három ezüst-, és egy bronzérem jutott a vármegyeszékhelyieknek. Junior kisformációban a G-Force első helyezése egyetlen pontozón múlt, ám a ranglistát – pontazonossággal – így is vezetik a lányok. Serdülő kisformációban a Mátrix és a JászáRock néven szereplő csapat kvalifikálta magát az országos megméretésre. 

– A tanítványainkra büszkék vagyunk, támogatóinknak és a szülői csapatunknak pedig hálával tartozunk – tette hozzá Szabó Mátyás.

A Fortuna TSE Veresegyházán elért helyezései

Children páros: 4. Banya Bertalan, Ördög Nóra 
Children kisformáció: 4. Virágok, 6. Sztárock
Serdülő kisformáció: 3. Mátrix, 4. JászáRock
Junior kisformáció: 2. G-Force
Ladies Dance kisformáció: 2. Lucky Angels
Children nagyformáció: 2. Fancy Girls

A veresegyházi fellépés jól sikerült
Forrás:  Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában