Labdarúgás

2024.05.26. 21:30

FC Hatvan: előléptek az ifjak és a keveset játszók

Rákospalotáról háromgólos vereséggel távozott az FC Hatvan csapata az NB III. Északkeleti csoportjának 30., utolsó fordulójában.

Heol.hu

A hatvaniak (kék-sárgában) kikaptak az utolsó játéknapon

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

REAC–FC HATVAN 3–0 (0–0)

Budapest, Budai II. László Stadion. V.: Virág András (Molnár A., Balogh B.).
REAC: Mészáros M. (Lipcsei M., 88.) – Csákány Á. (Ujvári D., 59.), Markos M., Csúri D., Nagy G., Werle Z. (Vajda M., 59.), Horváth K., Szikora T., Micheller T. (Uhercsák Á., 79.), Gál B., Tóth Gy. (Csitári L., 88.). Szakmai igazgató: Urbán Flórián. 
HATVAN: Hámori D. – Kapitány B. (Karácsony D., 46.), Nagy Zs., Szabó Sz., Mundi Z. (Kiss V., 73.), Benkó D., Burzi A., Tarjáni P., Dinka K., Bodnár A. (Vince A., 64.), Kanálos P. Edző: Zoran Szpisljak.
GÓL: Tóth Gy. (59.), Micheller T. (63.), Csúri D. (91.).
JÓK: Tarjáni P., Dinka K., Mundi Z.

ZORAN SZPISLJAK: – Az utolsó fordulóban számunkra az volt fontos, hogy fiatal játékosaink és akik eddig keveset szerepeltek a bajnokságban, adjunk lehetőséget a játékra, és mutassák meg, hogy később mennyire lehet rájuk számítani. Sajnos az eredmény nem a javunkra szólt, de pár ifjú megbízható teljesítményt nyújtott, amire a jövőben lehet építeni.

További eredmények:

Putnok–Cigánd 1–1
Kisvárda II.–SBTC 3–2
DEAC–Karcag 2–2
Sényő–Tiszaújváros 1–1
DVSC II.–Tiszafüred 1–2
DVTK II.–Eger SE 3–0
Újpest II.–Gyöngyösi AK 8–1

Az Északkeleti csoport végeredménye
Forrás:  adatbank.mlsz.hu



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában