Hírek

2008.09.29. 12:50

Lőttek és Molotov-koktélokat dobáltak

Lövéseket adtak le, illetve Molotov-koktélokat hajítottak családi házakra ismeretlenek hétfő hajnalban a Heves megyei Tarnabodon.

BAMA

Lövéseket adtak le, illetve Molotov-koktélokat hajítottak családi házakra  ismeretlenek hétfő hajnalban a Heves megyei Tarnabodon – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Személyi sérülés nem történt – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Soltész Bálint elmondta: a megtámadott épületek ugyanabban az utcában állnak, illetve a támadók lőfegyverből adták le a lövéseket. Mint mondta, a helyszínelés hétfőn nem sokkal dél előtt még tartott.

Magyar Attila, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője közölte: tudomása szerint a molotov-koktélos támadás nyomán egy épületben keletkezett tűz. Meggyulladt egy ablakkeret, illetve egy szőnyeg.

A lángokat a bennlakók megfékezték, így a kiérkező tűzoltóknak csupán a parazsat kellett eloltaniuk – mondta a szóvivő. Pető Zoltán, a település polgármestere az MTI-nek elmondta, hogy négy házat ért támadás, amelynek egyelőre nem ismerik az okát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!