Kék hírek, bulvár

2010.12.28. 12:08

Továbbra sincs nyoma a Mátrában eltűnt nőnek

Kutatócsoportok már nem járják Mátraházát és környékét, ám a rendőrség továbbra is keresi a karácsony első napján eltűnt idős embert.

HEOL

A Mátraházi Idősek Otthonának mintegy négy kilométeres környékét fésülte át az a rendőrökből és polgárőrökből álló kutatócsapat, amely a karácsony első napján eltűnt idős asszonyt kereste. Tegnap estig mindez nem hozott eredményt, így az ilyen jellegű kutatást befejezték. A rendőrség ugyanakkor továbbra is keresi a hölgyet - számolt be az eset fejleményeiről Kocsis Irén Mária r. alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Az alezredestől megtudtuk azt is, hogy az ügyben közigazgatási eljárás indult. Ennek határideje 90 nap, leteltével megszűntetik az eljárást. Az eltűnés miatti körözést azonban ezt követően is fenntartják. Kérik, hogy aki információval bír az idős asszonyról, az jelentkezzen a 107-es vagy 112-es hívószámokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!