erőnlét

2020.05.12. 13:49

Legyőzték a kihívásokat a hatvani tűzoltók (fotók, videó)

Erőnléti kihívásokkal népszerűsítenék a testmozgást a hatvani tűzoltók. Videón az erőt próbáló megmérettetések.

Heol

A hatvani tűzoltók nem ma kezdtek sportolni és az új kihívásoktól sem riadnak meg. A Heves Megyei Katasztrófavédelem Igazgatóság tájékoztatása szerint a tegnapi szolgálatban is úgy gondolták, hogy próbára teszik magukat és legyőznek pár kihívást.

https://heves.katasztrofavedelem.hu/application/uploads/video/videotar/1908.mp4

A délelőtt folyamán Széplaki Zoltán tű. hadnagy, Bősze Balázs tű. zászlós, Kállai Viktor és Konkoly Péter tű. törzsőrmesterek egy zászló gyakorlatot mutattak be tűzoltóságuk egyik gépjárművén. Erre a csípőt, gerincet, illetve a hasizmot és karokat megterhelő gyakorlatra fokozatosan készültek a sportemberek. A délután sem unatkozással telt, két műszaki mentést követően Széplaki hadnagy és Bősze zászlós újabb kihívás után kutatott. Meg is találták, amit kerestek, kézenállásban vették fel a pólójukat. Levezetésnek pedig Samu András tű. alezredes, Széplaki Zoltán tű. hadnagy, Bősze Balázs tű. zászlós, Utschalott András tű. főtörzsőrmester és Halász Roland tű. őrmester harminc fekvőtámasszal csatlakozott a Magyar Honvédség Maradj fitt! elnevezésű kampányához.

A hatvani tűzoltók célja az volt, hogy népszerűsítsék a testmozgást, továbbá motiváljanak minden sportot kedvelőt, hogy tegyenek egészségükért és ne adják fel álmaikat, hiszen kitartással elérhetjük kitűzött céljainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában