karambol

2019.11.26. 16:39

Súlyos sérültje is van az M3-ason történt tömegbalesetnek (videó)

Négy tehergépjármű ütközött össze az M3-as autópályán Mezőkeresztes térségében kedden.

Heol

Ahogy arról korábban beszámoltunk, több tehergépjármű ütközött össze az M3-as autópálya 137-es kilométerszelvényénél, Mezőkeresztes térségében, a Nyíregyháza felé vezető irányban. Az egyik járműbe beszorult egy ember, akit a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval emeltek ki.

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője arról tájékoztatta a Boon.hu-t: az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon a 137-es kilométerszelvénynél, Mezőkeresztes térségében egy teherautó nekiütközött az emődi mérnökséghez tartozó, terelést biztosító nehézgépjármű ütközési energiaelnyelő berendezésének. A balesetben egy személy súlyos (burkolatjel festési munkát végző külső vállalkozó), két dolgozója pedig könnyű sérüléseket szenvedett, az anyagi kár jelentős valamennyi érintett járműben. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában