Közélet

2011.04.19. 19:42

Andornakon felére csökkentették a bűneseteket a polgárőrök

Megtartotta évzáró közgyűlését az Andornaktályai Kiemelten Közhasznú Polgárőr Egyesület.

HEOL

A fórum vendége volt dr. Petrovics András, Eger rendőrkapitánya, Hócza György, a Heves Megyei Polgárőr Szövetség felügyelő-bizottságának elnöke és az egyesületet támogató több helyi vállalkozó, magánszemély. Előterjesztettük a 2010. évi közhasznúsági és gazdasági jelentésünket – mondja Antal Csaba, az egyesület elnöke.

– Módosítottuk az alapszabályt, belekerült a pénztáros szerepköre és a feladatai is. Dr. Petrovics András elmondta, hogy már az egyesületünk megalakulását követő évben felére csökkent a bűncselekmények száma a faluban, és ez azóta is így van. Dicsérte a munkánkat Vámosi László polgármester, a Heves Megyei Polgárőr Szövetség elismerését is átvehette egyik tagunk, Polgár Attila.

Az egyesület bevezette a tiszteletbeli tag státuszát: Daru Sándor volt polgármestert és dr. Misik Sándor korábbi polgárőrt meg is választották. A rendezvény pezsgős köszöntéssel, vacsorával és beszélgetéssel zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!