Közélet

2016.06.15. 12:55

FOCI EB: Így ünnepel a politikus

Az egész ország futball-lázban ég a keddi magyar siker után. Kíváncsiak voltunk, Heves megye politikusai hogyan ünnepelték meg az osztrákok felett aratott győzelmünket.

HEOL

Nyitrai Zsolt Eger és térsége Fideszes országgyűlési képviselőjének közösségi oldalán még csak nyomát sem látjuk annak, hogy egész Európában futballünnep lenne. Inkább megyénket érintő sportot posztolt a politikus.

Horváth László és Szabó Zsolt kormánypárti képviselőink sem vették ki a részüket a buzdításból, nyomát sem láthatjuk az EB-nek a Facebook-oldalukon.

A Jobbik házatáján már jóval sportbarátabb a helyzet. Vona Gábor a párt elnöke otthon nézte a mérkőzést, míg megyénk másik két Jobbikos politikusa: Mirkóczki Ádám és Sneider Tamás borítóképével buzdítja a nemzeti tizenegyet.

 

Fodor Gábor (független) is kiveszi a részét a labdarúgó kontinensviadalból. Igaz ellenzéki hangban ugyan, de foglalkozik a focival.

Korózs Lajosnál (MSZP) is hasonló a helyzet, ő egy amerikai lamentáló cikkel „ünnepelt”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!