Eger

2019.01.26. 14:17

Megváltozik az ügyintézés helye az Egri Járásbíróságon

Az Egri Járásbíróság ügykezelő irodáiban február 1-jétől megszűnik az ügyintézés.

M. H.

Ettől az időponttól kezdődően minden ügyben, úgy mint polgári peres, nem peres, szabálysértési, végrehajtási és büntetőeljárásokban az Egri Törvényszék ügyfélközpontjában végzik el ezt a feladatot. Ez vonatkozik a papíralapú beadványok benyújtására, iratmásolás kérésére, s iratbetekintésre is – tájékoztatott Hoszné. dr Nagy Tímea, az Egri Törvényszék sajtószóvivője.

Az intézkedés oka az: az Országos Bírósági Hivatal kiemelt figyelmet fordít az ügyfélközpontok kialakítására abból a célból, hogy az érintettek egységes arculat mellett, modern körülmények között kaphassák meg a legalapvetőbb kezelőirodai tájékoztatást, valamint gyakorolhassák az iratbetekintéssel kapcsolatos jogaikat.

Az ügyfélközpont az Egri Törvényszék épületének földszintjén található, amelynek címe: Eger, Barkóczy utca 1. Az ügyfélközpont hétfőn, kedden és csütörtökön 8 órától délig, szerdán 8 órától 15 óráig, míg pénteken 9-től 11 óráig tart nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában