körkép

2020.03.14. 11:30

Öt lottóötös nyereményből vásárolható meg Eger összes eladó ingatlana

Szűkebb hazánk jelenleg legdrágább ingatlanja egy 60 ezer négyzetméteres telek, amely Eger határán található és ára 620 millió forint.

HEOL

Soha nem látott összeget ért el Magyarország kedvenc lottójátékának jackpotja, hiszen az e heti várható főnyeremény már 5,95 milliárd forint – tájékoztatta portálunkat csütörtökön a Szerencsejáték Zrt.

Országszerte több tucat olyan település van, amelyeken a főnyeremény feléből is megvehető valamennyi eladó lakás vagy ház – erről már Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője tájékoztatta a Heolt. A nyereménnyel kapcsolatban arról is kérdeztük a szakembert, az ötöslottó rekordösszegű nyereményéből melyek azok a legdrágább épületek, ingatlanok, amelyeket meg lehet vásárolni Heves megyében.

Mint kiderült, ahhoz, hogy például Eger összes eladó lakását vagy házát megvegye valaki öt darab lottóötös nyereményre lenne szükség.

– Az aktuális főnyereményből megvásárolható Egerszalók és Hatvan összes eladó lakóingatlana – emelte ki Balogh László, akitől megtudtuk: ezekért összesen 4,9 milliárd forintot kérnek az eladók.

Szűkebb hazánk jelenleg legdrágább ingatlanja egy 60 ezer négyzetméteres telek, amely Eger határán található és ára 620 millió forint. A birtokon található egy 360 négyzetméteres, igényesen kivitelezett szolgálati lakás és tároló, valamint egy garázs, ami 2017-ben épült meg.

Heves megye második legdrágább ingatlanja egy mátrafüredi luxus villa, amit 400 millió forintért lehet megvásárolni. A mikroklímájú panorámája egyenesen a Kékestetőre néz, s mintegy 600 négyzetméter. A villa egy 1010 négyzetméteres telken fekszik, és található benne egyebek mellett beépített lépcsős kandalló, négyfunkciós, alternatív fűtésrendszer, egyedi liftberendezés, biztonságtechnikai rendszer, váltófunkciós érzékelős fény és kamera hálózat, dupla kerítés kutyafuttatóval, wellness részleg szaunával, konditerem és emeleti fürdőszobák.

A harmadik helyen egy gyöngyöspatai felújított állapotú családi borászat áll 350 millióért. A bekerített több mint 21 ezer négyzetméteres területen egy 860 négyzetméteres hangár és egy kétszintes alápincézett borház található. A negyedik helyen egy 300 milliós visontai kúria áll. Az ingatlan teljes területe hét hektár, mely területen a lakóingatlannak megfelelő kúrián kívül gazdasági épület, pince, engedélyezett húsüzem is tartozik.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában