heves megye

2017.08.28. 14:13

Több mint kétszáz hallgatót vettek fel a pótfelvételin

Az augusztus 25-én lezárult pótfelvételi eljárásban újabb 212 jelentkezőt vettek fel önköltséges képzésre az Eszterházy Károly Egyetemre amellé a 2100 leendő elsőéves hallgató mellé, akik a júliusi általános felvételin kerültek be valamely szakra.

J. H.

A sikeresen pótfelvételizők közül legtöbben levelező tagozaton kezdik majd a tanulmányaikat – tájékoztatott közleményében az egyetem.

Abból az is kiderül, hogy a pótfelvételin a legtöbben a sporttudományi és a gazdaságtudományi képzési területekhez tartozó szakokra nyertek felvételt. A 2312 új elsőéves közül 1741-en Egerben tanulnak majd. A beiratkozások az egyetem campusain szeptember 6-tól 9-ig lesznek, az oktatás a nappali tagozatosoknak szeptember 11-én kezdődik.

Előtte a gólyák Mezőkövesdre szervezett gólyatáborban ismerkedhetnek egymással és az egyetemmel augusztus 31-től szeptember 2-ig.

Szakirányú továbbképzésre, pedagógus szakvizsga programra, vagy részismereti képzésre – levelező tagozatra – szeptember 10-ig várja a jelentkezést az intézmény.

J. H.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában