tündérszépek

2019.09.19. 20:00

Újabb négy Heves megyei szépség, aki bekerült a TOP 30-ba

Azok után, hogy a múlt héten megkezdődött a fotózás az egri Gárdonyi Géza Színházban, csütörtökön újabb négy lányt kaptunk lencsevégre.

HEOL

Januárban kiderül, Heves megye adhatja-e az ország következő Tündérszépét, addig azonban lelkesen fotózzuk a szebbnél szebb lányokat, akik a hétfőn induló megyei fordulóba már bejutottak. A verseny össznyereménye tízmillió forint, és ha ez még nem lenne elég, valaki egy éves modellszerződést is nyer a dicsőség mellett. Mutassuk meg, hogy nálunk élnek a legszebb lányok! Jelentkezz vagy buzdítsd a nevezésre tündérszép barátnődet! Heves megyében az itt élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezhetnek.

A múlt héten nyolc lányt kapott lencsevégre fotósunk, csütörtökön pedig újabb négy lányt vártunk a Gárdonyi Géza Színházba. Elsőként a 20 éves Besenyei Dzsenifer állt kameránk elé, aki másfél éves kislánya mellett szakított időt arra, hogy részt vegyen a fotózáson. A kömlői lány portálunknak azt mondta, egyik ismerősétől hallott a szépségversenyről, az ő buzdítására döntött úgy, hogy megméreti magát.

A fotózáson megjelent lányok kivétel nélkül otthonosan mozogtak a kamera előtt, és szavaik szerint valamennyien remekül érezték magukat. Az egri Vilmányi Boglárka még arra is időt szakított, hogy a fotózás előtt gyorsan beugorjon a közeli bevásárlóközpontba, beszerezni a fotózáshoz használt bikinijét. – Az utolsó pillanatban épp elszakadt a fürdőruhám, ezért a fotózás előtt még gyorsan el kellett mennem vásárolni egyet – mondta el.

Végezetül felhívjuk a szépségversenyre jelentkezők figyelmét, hogy figyeljék az e-mail-fiókjukat hiszen folyamatosan érkeznek az értesítések arról, hogy bekerültek a fotózásra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában