egyedül is megy

2017.09.02. 22:26

Drasztikus döntést hozott a Fifth Harmony Camillája

A popsztár szerint az, hogy kilépett a csajbandából, a legjobb lépés volt, amit tehetett. Szólóalbuma mellett új barátokra is szert tett.

Szeptember 22-én érkezik a Fifth Harmonyból leköszönt Camila Cabello első szólólemeze, a The Hurting. The Healing. The Loving.

Camilla úgy érzi, sorsdöntő lépés volt

A popsztár szerint az, hogy kilépett a csajbandából, a legjobb döntés volt, amit meghozhatott.

„Amikor bejelentettem, hogy lelépek a csapatból, egyből jöttek a telefonhívások. Többen tanácsolták, hogy ne nézzem meg, miket írogatnak erről a neten. Sokan elmondták, hogy nagyon büszkék rám, és gratuláltak ahhoz, hogy meg tudtam hozni a döntést. Azok az emberek, akikkel korábban dolgoztam, velem maradtak, de így megismertem új arcokat is. Az egyik legjobb dolog ebben az albumban, hogy miközben készült, elképesztően sok barátot szereztem. Olyan emberekkel dolgozhattam együtt, akikről álmodni sem mertem. Például Pharrell Williamsszel vagy Ryan Tedderrel – ez egyszerűen hihetetlen!”

- mesélte.

Camila debütáló albumának címe a fájdalom, a gyógyulás és a szerelem hármasára utal, ami így együtt nagyon sokatmondó – írja a BRAVO magazin.

„A gyógyulás a legjobb az egészben, mert az egy fordulópont. Olyan, mint amikor hosszú sötétség után végre kisüt a nap. Van olyan, hogy keresztülmész egy szakításon, vagy összetörik a szíved, aztán hirtelen valaki mosolyt csal az arcodra. Ilyenkor érzed, hogy úgyis minden jóra fordul”

- mesélte Camilla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!