a saját kutyáját akarta menteni

2020.11.29. 17:30

Egy 9 éves kisfiút marcangolt meg egy megvadult pitbull

A kisfiú életéért az orvosok jelenleg is küzdenek. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Forrás: Shutterstock

Egy fiatal fiút megtámadott egy megvadult eb, miközben családjával sétálgatott egy angliai parkban, Langon Hills közelében.

Az erőszakos staffordshire-i bullterrier elsőként a család békés kutyájának rontott neki…

A tragédia péntek este következett be.

A kilencéves kisfiúnak egyetlen bűne az volt, hogy meg akarta védeni saját négylábúját, és a két állat közzé ugrott, hogy szétválassza azokat.

A megvadult, gazdátlan pitbull ezért a gyermekre vetette magát, akit súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. Jelenleg még mindig az életéért küzdenek az orvosok – írja a Ripost.

Úgy tudni, nemcsak gazda nélküli volt a véreb, de még nyakörve sem volt. A rendőrség még mindig attól tart, hogy szabadon kószál.

„A jelentés szerint a kutya agresszívan viselkedett a család kedvencével szemben. Akkor támadta meg a fiút, amikor ő megpróbálta szétválasztani a két kutyát. A pitbull terriernek nyakörve nem volt, tulajdonos nem kísérte. Tisztában vagyunk azzal, hogy az eset nagyon aggasztó, ezért a környéken a tisztek keresik a kutyát” – árulta el az egyik nyomozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!