Bulvár-celeb

2021.07.02. 05:30

Megtörtént a csoda: Diana a halála után is összebékítette Harryt és Vilmost

Hetek óta izgatottan várta Nagy-Britannia a Diana hercegné emlékére készült szobor avatását. Nemcsak a szívek királynője iránt érzett rajongás miatt, hanem azért is, mert a szobrot Lady Di két haragban lévő fia, Harry és Vilmos közösen leplezte le.

Fotós: AFP

Fotós: AFP

Július 16-án töltötte volna be Diana hercegné a 60. évét. Ennek tiszteletére fiai, Harry és Vilmos herceg felavatták az édesanyjuk emlékére készült szobrot – írja a Bors.

Ez a szobor is őrzi Diana emlékét
Fotó: AFP

Az egész világ azt figyelte, hogy a testvérpár között milyen a viszony, mivel nagyapjuk, Fülöp herceg temetése óta nem találkoztak, sőt, alig beszéltek egymással.

A jelek szerint a szoboravatás megtörte a jeget, a királyi család szakértői szerint Harry és Vilmos kapcsolata korántsem olyan fagyos, mint az elmúlt hónapokban: már Harry megérkezése után, az angol–német meccs alatt üzeneteket váltottak egymással, és a szoboravatón sem lehetett felfedezni az ellenségeskedés jeleit.

Hosszú idő óta először beszélgettek
Fotó: AFP

A kert tervezésében is részt vettek

Bár a két herceg külön autóval érkezett az eseményre, a ceremónia előtt privát túrát tartottak a Sunken Gardenben, édesanyjuk kedvenc helyén, ahová a szobor is került. A kert megtervezésében állítólag Cambridge és Sussex hercege is aktívan részt vett, nemcsak a kialakításában, hanem a virágok kiválasztásában is.

A kertbe több mint négyezer virág került ötven különböző fajtából. A Diana tiszteletére létrehozott kertben helyet kapott a nefelejcs is, ami a hercegné kedvenc virága volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!