Premier League

2023.12.11. 12:30

Bekerült a forduló válogatottjába Kerkez Milos a BBC-nél

Bekerült a forduló válogatottjába a Bournemouth magyar válogatott védője, Kerkez Milos a BBC oldala szerint a hétvégi, Manchester United elleni idegenben elért győzelmüket követően.

MW

Kerkez Milos, a Bournemouth játékosa bekerült a forduló válogatottjába a BBC szerint

Forrás: MTI

Fotó: Ash Allen

A Premier League újonca, a Bournemouth nagy meglepetésre simán, 3-0-ra nyerni tudott az Old Traffordon a Manchester United ellen az angol bajnokság hétvégi fordulójában.

A BBC oldala a hétvégi fordulót követően az alábbi tizenegy játékost látta a legjobbnak, köztük a Bournemouth balhátvédjével, Kerkez Milossal. Nem meglepő módon egyébként ők adják a legtöbb labdarúgót a hétvége válogatottjába, hiszen négyen is a legjobbak közé kerültek. A Bourbemouth magyar válogatott játékosa kapcsán a szenzációs védőmunkája mellett azt emelték ki, hogy

megtestesítette az elszántságot és az újonnan megtalált hitet, amely jelenleg a Cseresznyések ereiben folyik.

Íme a hétvége csapata a BBC szerint: 

Alisson (Liverpool) – Marcos Senesi (Bournemouth), Tosin Adarabioyo (Fulham), Kerkez Milos (Bournemouth) – Lewis Cook (Bournemouth), James McAtee (Sheffield United), John McGinn (Aston Villa) – Mohamed Salah (Liverpool), Dominic Solanke (Bournemouth), Son Heung-min (Tottenham). 

A tabellát a Crystal Palace ellen idegenben a hajrában fordítani tudó Liverpool (1-2) vezeti az Arsenal és az Aston Villa előtt. A Liverpoolban Szoboszlai Dominik kezdőként 76 percet töltött a pályán. A Bournemouth a 14. helyet foglalja el azonos számú pontot (19) gyűjtve, mint a Brentford, a Chelsea és a Wolverhampton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában