Illegális migráció

2023.09.30. 11:54

Riasztó videón, ahogy a határt ostromolják a migránsok (videó)

Magyarország kormánya Facebook-oldalán tette közzé a határon készült kamerafelvételt, amelyen döbbenetes képsorok mutatják, hogy miként próbálnak erőszakosan áttörni a határt védő kerítésen a migránsok – szúrta ki a Magyar Nemzet.

MW

A szerb belügyminisztérium felvételén szerb rendőrök őrizetbe vett illegális bevándorlókat kísérnek a magyar határ közelében, Szabadkánál 2023. szeptember 12-én

Forrás: MTI/AP/Szerb belügyminisztérium

Fotó: -

Őket akarja Európába beengedni Brüsszel 

– áll a bejegyzés előtt, amelyen jól látható, amint a migránsok  létrákon próbálnak átmászni a határkerítésen, szerszámokkal megbontják a dróthálót, és átmennek a megrongált kerítésen.

A Magyar Nemzet cikke emlékeztet, hogy egyre fokozódik a nyomás, a szerb rendőrségi akciók a magyar–szerb határ déli oldalán folyamatosak. Az illegális bevándorlók egyre agresszívabbak, gyakoriak a migránsok közötti fegyveres leszámolások, amelyek közül az egyik legdurvább véres leszámolás az volt, amikor az észak-bácskai város központjának közvetlen közelében, a Lidl parkolójában lőttek egymásra.

Amint arról mi is írtunk, a skandináv országokban is terjed az erőszak, Svédországban már a hadsereget is bevonják a bevándorlóbandák, bűnbandák megfékezéséhez. 

A Magyar Nemzet cikkét ITT tudja elolvasni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában