Az Igazság órája

2024.02.25. 10:05

A CPAC arról szól, hogy nem vagyunk egyedül (videó)

Hazugság, amit a nemzetközi balos tábor megpróbál velünk elhitetni, nagyon sokan gondolkodnak úgy, mint mi.

MW

Donald Trump volt amerikai elnök videóüzenete a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencia második napján a Bálna Budapestben 2023. május 5-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A hagyományosan gondolkodó emberekkel, közösségekkel, akik nem ülnek fel a woke-vonatra, el akarják hitetni, hogy egyedül vannak – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Törcsi Péter, az AK operatív igazgatója. Ezt erőlteti a nemzetközi őrült balos tábor: ha nem úgy gondolkodsz, mint ők, ha nem akarod, hogy a gyereked drag queenek érzékenyítsék az óvodában, akkor egyrészt hülye vagy, másrészt egyedül vagy, ezzel a véleményeddel senkire nem számíthatsz, és jobban tennéd, ha mégis egyetértenél velük. Ezért fontos a CPAP, mert ez nem igaz, hazugság. Nem vagyunk egyedül, sokan gondolkodnak úgy mint mi – fejtette ki Törcsi Péter azzal kapcsolatban, hogy most a héten Washingtonban gyűltek össze a normálisan gondolkodó emberek, április 25-26-án pedig Magyarországon, a CPAC Hungary-n. 

A rendezvény magyar házigazdája az Alapjogokért Központ. Dornfeld László, a központ vezető elemzője elmondta: az Egyesült Államokban egyetlen érv szól amellett, hogy a szemmel láthatóan demens Joe Biden induljon újra a novemberi elnökválasztáson a demokraták részéről. Hogy mögötte bármit meg lehet csinálni – vélte. – Miért Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere? Mert mögötte is bármit meg lehet csinálni – érvelt.

 Nyilván a demokrata elitnek nagyon kényelmes, hogy nem kell arccal és névvel vállalni a zűrös ügyeket, hanem néha kitolják a kamera elé Bident, aki ilyenkor mond valamit, majd mindenki ezzel foglalkozik, ahelyett, hogy azzal törődnének, hogy a jelenlegi kormányzat tönkreteszi Amerikát

 – fejtette ki Dornfeld László. 

A műsorban szó volt arról is, hogy Az Alapjogokért Központ, a Danube Institute, a Nézőpont Intézet és Századvég Alapítvány levélben fordult az Európai Bizottsághoz, hiszen aggályosnak tartják, hogy a köztudottan Soros-hálózathoz kötődő Magyar Gábor felel a magyar jogállamisági jelentésért. Törcsi Péter ezzel kapcsolatban elmondta: Magyar védte Biszku Bélát, aki az 1956 után belügyminiszter volt, és akit a forradalom utáni véres megtorlásokban, illetve a sortüzek elrendelésében betöltött szerepe miatt állítottak bíróság elé. Mindenkinek jár a védelem a bíróság előtt magyar állampolgárként, de az az ügyvéd dolga, hogy megválogassa a klienseit – hangsúlyozta az operatív igazgató. 

Az Igazság óráját itt nézhetik meg: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában