Soros-féle befolyásolás

2024.02.09. 17:34

Korányi Dávid annak örült, hogy nem kell nyilvánosságra hozni az adományozók nevét (videó)

Karácsony Gergely korábbi főtanácsadója annak örült az egyik nyilvánosságot látott felvételen, hogy nem kell nyilvánosságra hozni az adományozók nevét. Mint ismert, a videók alapján a milliárdos spekuláns Sorosék fizették a baloldal kampányát 2022-ben, a pénz komoly része pedig Bajnaiéknál landolt.

MW

Korányi Dávid teljes nyíltsággal beszélt arról, mit csináltak Lengyelországban

Forrás: Képernyőfotó/Youtube

„Mi is 501-(C)(4) vagyunk, ami azt jelenti, hogy valójában nem kell megneveznünk. Ez esetben az adományozók nevét nem kell nyilvánosságra hozni. (…) Befektetőként érezze magát biztonságban, hogy a befektetések védettek lesznek, de én valahogy újra jelentőségteljesen és okosan elválasztanám a kettőt, hogy ne legyenek olyan szorosan összefonva. Hogy senki ne kritizálhasson minket azért, hogy üzleti érdekeket mozdítunk elő a demokratikus elvek és értékek leple alatt. Szóval biztos vagyok benne, hogy érti, hogy mire szeretnék kilyukadni” – Korányi Dávid egy múlt héten, a Mandiner által bemutatott, az X-en kiszivárgott felvételen fogalmazott így. 

Az ominózus rész 02:46-tól látható.

A Soros-féle befolyásolás lényegi kérdése régóta az, hogy a milliárdos spekuláns nem puszta szívjóságból, hanem befektetésként és spekulációs eszközként támogat különböző balliberális törekvéseket világszerte.

Amire pedig konkrétan utal Karácsony Gergely korábbi főtanácsadója, az az, hogy nagyon úgy tűnik: egy amerikai jogrendszer szerint bejegyzett szervezet mögé el tudott bújni a milliárdos Soros család.

A Magyar Nemzet teljes cikke ITT olvasható el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában