Halálos fenyegetések

2024.03.04. 17:13

Egyre keményebben zaklatják az újságírókat (videó)

Egyre több atrocitás éri az újságírókat a balliberális politikusok folyamatos hergelésének köszönhetően.

MW

Forrás: MW

Pedofilsegítőknek nem nyilatkozom

 – ezt mondta a minap Barkóczi Balázs, a DK szóvivője a Magyar Nemzet riporterének, amikor egy baloldali tüntetésen azzal kapcsolatban kérdezte, hogy mi a demonstráció célja. De nem ez volt az egyetlen olyan eset a közelmúltban, amikor baloldali politikusok nyilvánosan aláztak meg egy újságírót.

Rónai Sándor a DK európai parlamenti képviselője legutóbb az MTVA riporterétől azt kérdezte, hogy szokott-e gyermekek nadrágjába nyúlkálni.

A burkolt vádaskodást követően pedig lehülyézte az újságírót. 

A politikusoknak köszönhetően a közbeszéd is egyre durvább formát ölt. A Pesti Srácok egyik újságíróját egy tüntetésről a rendőröknek kellett kimenekíteniük a demonstrálók gyűrűjéből. Varga Ádámot a február 16.-i influenszerek által szervezett tüntetésen kerítették körbe, azóta pedig Facebook csoportokban értekeznek arról, hogy merre jár napközben, hol lakik és hol lehetne megverni.  

Varga Ádám a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy az üggyel összefüggésben rendőrségi feljelentést tett. A riporter szerint, ha a baloldal kinyitja ezt az ablakot, akkor elszabadul a pokol és nem csak ő, hanem a kollégái is komoly fenyegetésnek lesznek kitéve.  

Az újságírók a munkájukat végzik, hagyjuk őket dolgozni

 – reagált a fenti ügyekre a Magyar Nemzeti Médiaszövetség. Toót-Holló Tamás, a szövetség elnöke úgy fogalmazott: minden újságírót ért támadást elítélnek és úgy gondolják, hogy minden újságíró szövetségnek ez lenne a feladata.

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában