Sport

2015.11.11. 16:09

Csillag nem látta a bal szélsőt

Edzőbuktató győzelem részesének vallhatta magát Csillag Dárius a hét végén Mezőkövesden.

B. Cs.

A Budaörs SC NB II-es csapatának tarnamérai származású 20 éves középpályása szerint megérdemelt győzelmet arattak (2–0) az NB I-re pályázó matyó klubnál. Igaz, ezt a nézők alig(ha) látták...

– A tévé előtt ülve azt is mondhatnánk, hogy nézhetetlen meccset játszottak. Remélem, nem érti félre!

– A rettentően sűrű köd miatt sajnos mi sem nagyon láttunk belül a pályán, a jobb oldalról a bal szélsőt én például egyáltalán nem. Körülbelül 25–30 méter után csak a nagy szürkeség tárult elénk. Ezzel együtt is azt mondom, hogy jobbak voltunk és megérdemelten győztünk.

– Nem túl szerencsésen alakult NB I-es kecskeméti időszak után került nyáron a budaörsiekhez. Mivel gazdagodott az alföldi klubnál?

– Az első csapat keretének tagjaként felvettem azt a ritmust, ami az élvonalra jellemző, és ez értékes tapasztalatnak mondható. A fejlődés érdekében ettől azonban már sokkal fontosabb a folyamatos játéklehetőség, amire most Budaörsön kínálkozik alkalom. Mint ahogy az is pozitívum, amit a klubnál ígérnek, azt be is tartják a vezetők.

– Bár még messze a bajnokság vége, jelenleg újoncként NB I-es feljutó helyen áll a csapat. Irány az élvonal?

– Mindannyian örülünk a szereplésnek, de ennyire ne szaladjunk előre! Előzetesen a bennmaradást tűzték célként a csapat elé, így aztán meglepetés a teljesítmény. Ezek után sincs rajtunk nagy nyomás, egységes játékot nyújtva, bátran futballozunk, és reméljük, hogy a jövőben is tudjuk tartani ezt a formát.

Ezek is érdekelhetik