Sport

2016.10.01. 18:22

FC Hatvan: a kapufáról is kifelé pattant

NB III: a Zagyva-parti gárda sorsát a rögzített helyzetek pecsételték meg.

heol.hu

Az NB III Keleti csoportjának 9. fordulójában:
FC Hatvan–REAC 0–2 (0–0)
Hatvan, Népkeri Sporttelep, 200 néző. V.: Kátai Gábor (Ambrus, Katona Brigitta.)
HATVAN: Gyulay – Tóth M., Barthel, Nagy D. (Simon, 46.), Mundi, Nehéz (Fótos, 82.), Szabó R., Karácsony (Grecsó, 70.), Labát, Purzsa, Ács Á. Edző: Híres Gábor.
REAC: Tóth D. – Kutai, Pesti, Nagy G., Balázs, Pfister, Kollár Zs., Kiss T., Kovács D. (Papp Gy., 89.), Pálmai (Bodnár I., 60.), Fodor N. (Pataki, 82.). Edző: Dinka Balázs.
Gól: Kutai (69.), Nagy G. (72.).

Híres Gábor: – Az ellenfél legveszélyesebb helyzetei a rögzített szituációk voltak, ebből értékesítettek is kettőt. Sajnos nálunk a kapufáról is kifelé pattant a labda és minden labda a rákospalotaiakhoz került.

Dinka Balázs: – Az első húsz percben bennragadtunk az öltözőben, majd a 20. perctől elkezdtünk futballozni. Készültünk pontrúgásokból és ezeket a második félidőben sikerült jól befejezni, valamint a szélsőjátékunk is feljavult. Le a kalappal a csapat előtt, a 20. perctől mutatott játékukért, így kell egy ilyen rangadót lehozni kapott gól nélkül.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A hatvaniak (sárgában) újra csak rossz napot fogtak ki Fotó: Tóth Balázs
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!