Választás 2010

2010.04.28. 14:54

A családokon kell most segíteni

Dr. Tóth József a megyei 5-ös számú, hevesi választókerület győztes képviselőjelöltje (Fidesz–KDNP), legfőbb céljának a nehéz helyzetbe került családok gondjainak enyhítését tekinti.

HEOL

- Mérsékelnünk kell a térségben tapasztalható óriási munkanélküliséget és a rossz kormányzás okozta gazdasági válság hatásait – nyilatkozott dr. Tóth József, a megyei 5-ös számú, hevesi választókerület győztes képviselőjelöltje (Fidesz–KDNP).
Szavai szerint Tiszanánán született, ahol már a negyedik ciklusban töltheti be a polgármesteri tisztséget. Feladataiból adódóan jól ismeri a választókörzet gondjait. Határozott elképzelései vannak mind a térség fellendítését, mind az ország sorsát illetően. A létbiztonság érdekében a Fidesz–KDNP átgondolt kormányzati intézkedéseket tesz az elszegényedés ellen, a gazdaság fellendítésével új munkahelyeket teremt.

Megszilárdítja a közbiztonságot, visszaszorítja a bűnözést, növeli a családok biztonságát. Az egészségügyben az elbocsátások és a kórházak felszámolása helyett hatékony nemzeti egészségvédelmet kínál. A gazdasági növekedésért tovább csökkenti az inflációt, a vállalkozások terheit. Kiszűri a közéletből a kártékonyakat, felszámolja a korrupciót, a milliárdos lopásokat.
Dr. Tóth József meggyőződése: összefogással sikerre vihetők a közös célok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!