Babalátogatás

2024.01.05. 15:03

Az első idén született gyöngyösi polgárt köszöntötte a polgármester

Hiesz György jókívánságokat és 100 ezer forint értékű ajándékot vitt Leventének és szüleinek.

Szabó István

Hiesz György polgármester köszönti a babát és édesanyját

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Pénteken délelőtt Hiesz György, Gyöngyös polgármestere felkereste a Bugát Pál Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályán a szerda délelőtt született Leventét, az idén elsőként világra jött gyöngyösi polgárt. A polgármester 100 ezer forint értékű vásárlási utalvány és virágcsokor kíséretében fejezte ki jókívánságait az újszülöttnek és a szüleinek a város nevében is. A kórház vezetése – dr. Assani Omar megbízott főigazgató, Weisz Péter nyugalmazott főigazgató és dr. Watti Jezdancher orvosigazgató-helyettes – elkísérte Hiesz Györgyöt az osztályra, szintén megajándékozva az édesanyát, aki egyébként a kórház munkatársa. 

Mint arról már írtunk, Levente január 3-án, a délelőtti órákban látta meg a napvilágot, idén elsőként gyöngyösi lakos szülők kisfiaként. A család első gyermeke 3300 grammal és 54 centiméter testhosszal, császár szüléssel jött világra. Arról is beszámoltunk már, hogy a gyöngyösi kórházban 2023-ban 882 szülésből 895 gyermek jött világra, miután tavaly rekordszámú, 13 iker szülés történt.

A gyöngyösi kórház első babája Bence lett idén, aki január elsején, 7 óra 26 perckor született.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában