Zene

2023.09.14. 11:45

Nagy tervekkel és egy új szerelmes dallal tért vissza az egri The Wallkids

Az egri zenekar új dala, a tinédzserkori szerelmet idézi fel.

Heol.hu

Az egri The Wallkids zenekar

Forrás: Nádasdi István

A The Wallkids zenekar elkészítette a legújabb dalát Ketten címmel. A fiúk egy igazi régi vágású 90'-es éveket idéző, Green day-es hangulatú dallal rukkoltak elő. A dal szövege ahogy a cím is jelzi, egy szerelmes dal, pop-punk stílusban! – tájékoztatta portálunkat Nádasdi István. 

A punkok is lehetnek romantikusak!!  – Előjött belőlem a tinédzserkori szerelmes hangulat, amikor még nem törődtünk a jövővel, csak a jelennel, és a mában éltünk. – nyilatkozta Gibbon Nádasdi Istvánnak a frontember. 

Megtudhattuk azt is, hogy a punk-rock srácok folyamatos dalszerzésben vannak, és koncertre készülnek. A nyár a klipkészítés jegyében is telt, egy szórakoztató kisfilmet forgattak Szabó Norman rendezővel. Húzós forgatás volt, izzadtak a srácok rendesen de megérte. A klippremier még odébb van, egyelőre a dalt pörgetik a médiában!" 

Valamint azt is kiderült, hogy egy másik is klip is tervben van, egyelőre a sztorin dolgoznak a fiúk. Lassan összeáll az új lemezük is, még pár dal kell és meg lesz a teljes anyag. Addig is hallgassátok az új szerelmes dalukat, a Ketten-t!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában