Kikapcsolódás

2023.10.12. 20:15

Szlovákia legszebb hölgye a Bükkben járt

Karolina Michalčíková 2022-ben elnyerte a Miss Universe szlovákiai versenyének koronáját, így ő képviselte a szomszédos országunkat a 71. Miss Universe döntőjén. Karolina a napokban a Bükkben pihent és ezt meg is osztotta a követőivel a közösségi médiában.

Heol.hu

A szépségkirálynő, Karolina Michalčíková a bükki Avalon Resort & SPA-ban pihent, erről több fotót is közzé tett az Instagramon.

Mint azt posztjához írta, mindössze 80 kilométerre Kassától, Miskolc közelében található az @avalon hotel, amely rengeteg mindent kínál a vendégei részére. A környéken kül- és beltéri medencék, illetve gyógyfürdő is található. Karolina felhívta a figyelmet a különféle masszázs lehetőségekre és a kedves szállodai személyzetre is. Megemlítette a gokartozást és az éttermeket, amelyek közül az egyik Michelin-csillaggal büszkélkedhet. 

– Ha kikapcsolódásra vagy egy esemény megünneplésére vágysz ne hagyd ki az élményt. Annak ellenére, hogy Trenčín (Trencsén) lakok, 350 kilométerre ettől a területtől, biztosan nem utoljára voltam itt! - írta a szépségkirálynő.

Nem csak a Bükkben, a Mátrában is sok celeb megfordult a napokban.

Továbbá Jákob Zoltán, a Nagy Ő szintén egy mátrai luxusszállodában találkozott a szívéért küzdő lányokkal.

 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Hír Tv)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában