Nincs nyoma

2024.01.26. 12:00

Furcsa részlet derült ki a Dollyt érintő gyöngyösi állatkínzásról

Zalatnay Saroltát is mélységesen felháborították a történtek, nagyot csalódott Dollyban, szerinte nem mondta el a teljes igazságot az Origo cikke szerint. Ráadásul azt írják, az egykori menedzsernek nyoma veszett.

Heol.hu

Új információ derült ki a gyöngyösi horrortelep ügyében

Forrás: Nagy Zoltán/MW Bulvár

Dolly az állatkínzási botrány után egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, hiszen sokan nem hisznek ártatlanságában, rengeteg támadás és fenyegetés érte azóta – írta az Origo a Blikk nyomán.

 A cikk kitért arra, hogy az énekesnő menedzsere, P. Rita hevesen tagadta, hogy csak ő lenne felelős az ott tartott állatokért, még perrel is fenyegette Dollyt, azóta sem tudni, hogy végül megtette-e a feljelentést.

„A nő, aki közel 15 évig volt az énekesnő menedzsere, 27 millió forintos bírságot kapott állatkínzás miatt, valószínűleg emiatt támadta Dollyt, aki nem akart felelősséget vállalni a történtekért. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyelőre nem nyilatkozhat, mivel még tart a büntetőeljárás, nem árulhatnak el részleteket a nyomozásról. Azonban a gyöngyösi ebrendész, Palotai Dóra megszólalt az üggyel kapcsolatban, elárulta, hogy őt azóta sem hallgatták ki annak ellenére sem, hogy ott volt, amikor felszámolták a szaporítótelepet. Továbbá azt is elmondta, hogy szemtanúja volt, amikor Dolly sietősen távozott a telepről a saját ivaros kutyáival a rendőrök kiérkezése előtt. Az is kiderült, hogy Dolly egykori menedzsere, P. Rita jó ideje eltűnt, senki sem tudja, hol tartózkodik. Egy szomszédja elmondásai alapján a saját ügyvédje sem találja, aki a szomszédhoz kopogtatott be, hogy érdeklődjön a menedzser holléte felől” – írták a cikkben.

A cikk szerint egyelőre nincs további információ P. Rita tartózkodási helyéről, arról sem, hogy miért tűnt el, és arról sem, hogy meddig tarthat a nyomozás az ügyben.

„Sokan Dollynak sem hisznek, még kollégái sem, Zalatnay Saroltát is mélységesen felháborították a történtek, nagyot csalódott Dollyban, szerinte nem mondta el a teljes igazságot. Nem létezik, hogy ha a nevemet viseli egy kennel, én nem tudom, mi folyik ott! Fáj a szívem, főleg, hogy egy kolléganőm állít ilyeneket, akinek a munkásságát tisztelem, de visszásnak érzem, hogy a színpadon csupa szép és a jó dologról énekel, miközben a kenneljében szörnyűségek történnek” – mondta a lapnak Zalantay Sarolta felháborodva, aki azt sem érti, hogy ennyi idő alatt miért nem találták meg a borzalmas eset felelőseit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában