Horrortelep

2023.08.14. 13:55

Eldőlt Dolly sorsa, ezt hozta a gyöngyösi szaporítótelepes botrány

Úgy tűnik, az énekesnőnek nem ártott a gyöngyösi szaporítótelepben feltételezett érintettsége.

Szabadi Martina Laura

Dolly nem mondja le a fellépéseit a botrány ellenére sem

Forrás: Nagy Zoltán/MW Bulvár

Fellélegezhet Dolly! Mint ismert, az énekesnő a tavasz folyamán egy igencsak komoly állatkínzási botrányba keveredett, állítása szerint azonban egyetlen bűne az, hogy túlságosan naiv volt – írta a Bors.

Május végén derült ki, hogy az énekesnőnek köze lehet egy gyöngyösi állattelephez, ahol harmincnál is több kutya élt más elhullott állatok tetemei között, széklettel és vizelettel borított ingatlanon. Az állatvédők borzalmas körülmények között találtak az állatokra. A ház tulajdonosa Rita, Dolly menedzsere volt – idézte fel a Bors.

–  Felhívott engem Rita és parancsoló üzemmódban azt mondta, hogy most azonnal beülsz a kocsiba, lejössz ide és most azonnal elviszel innen néhány kutyát, mert itt vannak a mindenféle szervezettől és el fogják vinni az összes kutyámat – ezt az énekesnő a Tények Plusz stábjának mondta a Bors cikke szerint. – Nem vagyok semmiért hibás, én tiszta vagyok. Azt gondolom, hogy az igazság azért igazság és ki fog derülni, mert mindig kiderül. Remélem, hogy az is kiderül, hogy mi volt ez az egész indíttatás amiért ez az egész botrányos rágalomhadjárat énfelém elindult.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, az énekesnő több kutyát elvitt a szaporítótelepről aznap, mikor az állatvédők is odamentek. Később ezeket az állatokat is elvitte az egyik alapítvány, a Dollynál töltött idő alatt sem kaptak orvosi ellátást.

Az énekesnőnek néhány koncertje el is maradt, állatvédő szervezetek pedig azt fontolgatták, hogy tüntetést szerveznek a fellépés helyszínére.

− Már miért ne lépne fel? Dollynak nem kell védekeznie, ő nem csinált semmi rosszat! Vannak lekötött fellépései, amelyeket, ha nem mondják vissza, ő teljesít is. Erre ösztönzöm én és a kollégái is. Az emberek továbbra is szeretettel fogadják a művésznőt! - nyilatkozta júliusban a Borsnak dr. Zamencsik Péter, Dolly ügyvédje a Bors szerint. A portál most azt írta, Dolly hivatalos Facebook-oldala alapján egyértelművé válik, hogy az énekesnőnek már nincs miért aggódnia.

„Folyamatosan járja az országot, július 29-én Bakonycsernyén lépett fel, ahol megrohamozták őt a rajongók. Ezt követte a Komárom-Esztergom vármegyében található Dömös, majd szombat este a kónyi közönségen volt a sor. Dolly egy videót is közzétett a fellépéséről, jól látszik, mekkora szeretettel fogadták, az állatkínzós botrány tehát már végleg a múlté. ”– a Bors szerint.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában