Vélemények

2023.06.27. 20:11

Megszólalt Dolly a gyöngyösi horrortelepről: "Most volt elég!"

Az egész országot megrázta a gyöngyösi horrortelepről készült hátborzongató felvételek sokasága, amelyhez hazánk egyik legismertebb énekesnője, Dolly is kapcsolódik. A botrány kirobbanása óta Dolly hetekre elzárkózott a nyilvánosság elől. Most törte meg a csendet.

HEOL

Ahogy arról korábban több alkalommal is beszámoltunk portálunkon, iszonyatos körülmények között tartották a kutyákat a gyöngyösi horrortelepen. Több kutyát súlyos állapotban mentettek ki onnan. Az embertelen körülmények között, ürülékben és tetemek között talált közel 40 kutya Gyöngyösön egy nő ingatlanában vegetált, aki az énekesnő menedzsereként volt ismert.

Dollyt eddig nem hallottuk, bezárkózott, nem akart beszélni. Mostanáig. Róla viszont azt hallhattuk mindenfelől mindez idáig, hogy ő a felelőse annak a nyomorúságos és gyomorforgató helyzetnek, ami a gyöngyösi állattelepen zajlik - adta hírül a Tények.hu

A telep tulajdonosa is adott interjút a hírportálnak, tehát most mindkettőjüket meghallgatják. Egykoron a két nő: Dolly és P. Rita nagyon jóban voltak egymással. Ma már túl sok kutya szenved sanyarú sorsot, a hölgyek pedig harcolnak, ki-ki a maga igazáért.

A mentett kutyusok azóta már sokkal jobban vannak

A napokban megmutattuk azt is, hogy a gerincsérült Bonjour már labdázik is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában