Botrány

2023.06.15. 19:15

Dolly botránya megosztja a sztárokat, a gyöngyösi horrortelep ügye őket is felkavarta

Dolly nevét mostanában együtt emlegetik a gyöngyösi szaporítótelepen talált kutyákkal és az éllatkínzási botránnyal. Ez a hírességeket sem hagyta hidegen.

HEOL

A horrortelepről mentett egyik kutya

Forrás: Gyöngyösi Állatmentő Alapítvány/Facebook

Ahogy korábban megírtuk, nincs vége az állatkínzási botránynak, amelybe Dolly is belekeveredett, de legalább a kutyák már jó helyen vannak. Egyre többen gondolják úgy, hogy Dollynak nem csupán annyi köze volt a Gyöngyösön felszámolt szaporítótelephez, hogy korábbi együtteséről nevezték el. Most megszólalt néhány sztár az üggyel kapcsolatban. Zalatnay Sarolta korábban egy állatvédő egyesületben tevékenykedett az énekesnővel - írta az Origo

- Az egyesület művészeti vezetője vagyok, és nemrég kiadtunk egy közleményt, hogy tavaly november 2-án úgy döntött a vezetőség, hogy köszönjük szépen Dolly eddigi munkáját, de a továbbiakban nem szeretnénk vele együtt dolgozni. Töröltük a tagságát, valamint elhatárolódtunk az állattartási ügyeitől... Fáj a szívem, hogy velünk él egy ilyen tehetséges, klassz csaj, aki ilyen szörnyűséges ügybe keveredett. Egy énekes és egy menedzser kapcsolata olyan, mint egy házastársi viszony. Elképzelhetetlen, hogy ne tudjunk egymás dolgairól. De Dolly azt mondta a telefonban, hogy bebizonyítja majd az igazát. Mondtam neki, hogy nehéz lesz, de akkor már sírtam. Szentül hittem, hogy ő egy fantasztikus állatvédő". Ezt az énekesnő, Zalatnay Sarolta mondta, tudta meg a Blikk nyomán az Origo.

Szikora Róbert viszont Dollynak hisz.

- Engem sohasem érdekelt Dolly magánélete. Nem szoktunk telefonálgatni, találkozgatni, köztünk ez munkakapcsolat volt mindig is. Most sem találkoztunk már egy hónapja. Hozzám is eljutott a szörnyű történet. Azonban az ártatlanság vélelme őt is megilleti, és amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője, hogy ő valóban tudott a szóban forgó ügyről, addig én elsősorban neki hiszek. Tudomásom szerint ugyanis azt mondta, nem tudott semmiről. Ha a bíróság egyszer bebizonyítja, hogy mégsem így volt, akkor majd elítélem a cselekedetét. Ugyanúgy felállok vele a színpadra, mert szigorúan szétválasztom a magánéletet és a munkát. Azt gondolom, ha az ember máshogy tesz, beleártja magát olyan dolgokba, amihez nincs köze. Egyébként pedig egy év múlva esedékes a koncertünk, addig sok víz lefolyik a Dunán. Jelenleg még csak tervezés alatt áll az egész – mondta az Origonak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában